Arcasii-Romaniei.ro a luat fiinta din nevoia unor arcasi rataciti de a se trezi din zbuciumul vietii zilelor noastre. Arcasii-Romaniei.ro este locul caruia ii spunem ACASA, locul unde ne vom intoarce mereu, stiind ca cineva ne va primi cu bucurie in ochi si zambet pe buze.

Blestemul arcului care zbarnaie ori cel al sagetii zburand zorit spre tinta sunt blesteme fara leac. Asta chiar daca vremurile s-au copt, si acum putem povesti despre cum se construieste un arc sau o mana de sageti, o tolba, o manusa de arcas ori vreun stilet mai aratos. Ne aducem aminte si de stramosii nostri, cu ale lor straie si obiceiuri arcasesti, ne bucuram si sa primim oaspeti doritori de sfaturi sau de voie buna. Dar stim ca magia arcului e cea care ne-a adunat pe toti la un loc, si e datoria noastra s-o transmitem mai departe.

Hai sa invatam impreuna sa mesterim arcuri si sageti, sa descoperim impreuna secretele ochirii si ale tragerii fara cusur! Hai sa aflam impreuna istoria arcului romanesc si s-o scriem mai departe!
Hai sa fim arcasii Romaniei!

Problemele tehnice, problemele cu inregistrarea sau logare puteti sa le notificati in categoria Ajutor sub rolul de vizitator.

Va multumim pentru intelegere.
Echipa.

Ajutor

Reguli forum
Va rugam sa postati mesaje decente si pe cat posibil la obiect. Mesajele cosiderate nepotrivite se vor sterge, iar IP-urile de pe care au fost scrise banate.

Scrie un subiect nou


Această întrebare este o metodă de a preveni trimiterile automate de către boţii de spam.
Zâmbete
ro== :) :( ;) :d ;;) >:d< :- :X :') :P :* =(( :-O x( :> B-) :-s #:-S >:) :(( :)) :| /:) =)) O:-) :-b =; i-) 8-| L-) :-% :-$ [-( :o) 8-} <:-p (-| =p~ :-? #-o =D> :-ss @-) :^o :-w :-< >:P <):) :@) 3:-O :(|) @};- %%- **== (~~) ~o) *-:) 8-x =:) >-) :-l [-o< $-) :- b-( :)>- [-x :D/ >: ;)) o-> o=> o-+ (%) :-@ ^:)^ :-j (*) :)] :-c ~x( :-h :-t 8-> :-?? %-( :o3 :-! =>> :-n00b
BBCode este ACTIVAT
[img] este ACTIVAT
[flash] este ACTIVAT
[url] este ACTIVAT
Zâmbetele sunt ACTIVATE
   
cron