Arcasii-Romaniei.ro a luat fiinta din nevoia unor arcasi rataciti de a se trezi din zbuciumul vietii zilelor noastre. Arcasii-Romaniei.ro este locul caruia ii spunem ACASA, locul unde ne vom intoarce mereu, stiind ca cineva ne va primi cu bucurie in ochi si zambet pe buze.

Blestemul arcului care zbarnaie ori cel al sagetii zburand zorit spre tinta sunt blesteme fara leac. Asta chiar daca vremurile s-au copt, si acum putem povesti despre cum se construieste un arc sau o mana de sageti, o tolba, o manusa de arcas ori vreun stilet mai aratos. Ne aducem aminte si de stramosii nostri, cu ale lor straie si obiceiuri arcasesti, ne bucuram si sa primim oaspeti doritori de sfaturi sau de voie buna. Dar stim ca magia arcului e cea care ne-a adunat pe toti la un loc, si e datoria noastra s-o transmitem mai departe.

Hai sa invatam impreuna sa mesterim arcuri si sageti, sa descoperim impreuna secretele ochirii si ale tragerii fara cusur! Hai sa aflam impreuna istoria arcului romanesc si s-o scriem mai departe!
Hai sa fim arcasii Romaniei!

Problemele tehnice, problemele cu inregistrarea sau logare puteti sa le notificati in categoria Ajutor sub rolul de vizitator.

Va multumim pentru intelegere.
Echipa.

"Vine o zi", vorba cantecului, cand trebuie sa ne punem intrebarea We will survive ? Asteptam ideai pareri comentarii pe topicul deschis de Gabi http://forum.arcasii-romaniei.ro/viewtopic.php?f=106&p=37013#p37013

Accesorii

 • Forum
  Subiecte
  Mesaje
  Ultimul mesaj
 • Accesorii
  Tolbe, tinte, protectii...
  158 Subiecte
  1092 Mesaje
  Ultimul mesaj de porolissum Vezi ultimul mesaj
  27 Aug 2016, 20:03
 • Corzi
  Tehnica si materiale....
  15 Subiecte
  123 Mesaje
  Ultimul mesaj de domide Vezi ultimul mesaj
  12 Feb 2015, 23:33
 • Design si finisaje
  Cum sa arate bine...
  3 Subiecte
  12 Mesaje
  Ultimul mesaj de oroborusgeorge Vezi ultimul mesaj
  09 Mai 2014, 21:58
 • Concurs
  1 Subiecte
  7 Mesaje
  Ultimul mesaj de cipri Vezi ultimul mesaj
  03 Ian 2015, 19:26

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron