Arcasii-Romaniei.ro a luat fiinta din nevoia unor arcasi rataciti de a se trezi din zbuciumul vietii zilelor noastre. Arcasii-Romaniei.ro este locul caruia ii spunem ACASA, locul unde ne vom intoarce mereu, stiind ca cineva ne va primi cu bucurie in ochi si zambet pe buze.

Blestemul arcului care zbarnaie ori cel al sagetii zburand zorit spre tinta sunt blesteme fara leac. Asta chiar daca vremurile s-au copt, si acum putem povesti despre cum se construieste un arc sau o mana de sageti, o tolba, o manusa de arcas ori vreun stilet mai aratos. Ne aducem aminte si de stramosii nostri, cu ale lor straie si obiceiuri arcasesti, ne bucuram si sa primim oaspeti doritori de sfaturi sau de voie buna. Dar stim ca magia arcului e cea care ne-a adunat pe toti la un loc, si e datoria noastra s-o transmitem mai departe.

Hai sa invatam impreuna sa mesterim arcuri si sageti, sa descoperim impreuna secretele ochirii si ale tragerii fara cusur! Hai sa aflam impreuna istoria arcului romanesc si s-o scriem mai departe!
Hai sa fim arcasii Romaniei!

Problemele tehnice, problemele cu inregistrarea sau logare puteti sa le notificati in categoria Ajutor sub rolul de vizitator.

Va multumim pentru intelegere.
Echipa.

"Vine o zi", vorba cantecului, cand trebuie sa ne punem intrebarea We will survive ? Asteptam ideai pareri comentarii pe topicul deschis de Gabi http://forum.arcasii-romaniei.ro/viewtopic.php?f=106&p=37013#p37013

Competitii

 • Forum
  Subiecte
  Mesaje
  Ultimul mesaj
 • Concursuri...
  Cel mai bun sa castige!
  85 Subiecte
  761 Mesaje
  Ultimul mesaj de g_nemes Vezi ultimul mesaj
  16 Mar 2018, 09:00
 • Iesiri in natura
  Tir cu arcul la padure...
  98 Subiecte
  762 Mesaje
  Ultimul mesaj de parlog Vezi ultimul mesaj
  01 Apr 2017, 08:04
 • Intalniri
  Unde, cand si cum se vedem
  79 Subiecte
  2484 Mesaje
  Ultimul mesaj de domide Vezi ultimul mesaj
  27 Aug 2018, 12:30
 • Supravietuire
  Cum sa ne descurcam in conditii dificile...
  32 Subiecte
  552 Mesaje
  Ultimul mesaj de Slyder Vezi ultimul mesaj
  13 Mar 2015, 15:52

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron