Arcasii-Romaniei.ro a luat fiinta din nevoia unor arcasi rataciti de a se trezi din zbuciumul vietii zilelor noastre. Arcasii-Romaniei.ro este locul caruia ii spunem ACASA, locul unde ne vom intoarce mereu, stiind ca cineva ne va primi cu bucurie in ochi si zambet pe buze.

Blestemul arcului care zbarnaie ori cel al sagetii zburand zorit spre tinta sunt blesteme fara leac. Asta chiar daca vremurile s-au copt, si acum putem povesti despre cum se construieste un arc sau o mana de sageti, o tolba, o manusa de arcas ori vreun stilet mai aratos. Ne aducem aminte si de stramosii nostri, cu ale lor straie si obiceiuri arcasesti, ne bucuram si sa primim oaspeti doritori de sfaturi sau de voie buna. Dar stim ca magia arcului e cea care ne-a adunat pe toti la un loc, si e datoria noastra s-o transmitem mai departe.

Hai sa invatam impreuna sa mesterim arcuri si sageti, sa descoperim impreuna secretele ochirii si ale tragerii fara cusur! Hai sa aflam impreuna istoria arcului romanesc si s-o scriem mai departe!
Hai sa fim arcasii Romaniei!

Problemele tehnice, problemele cu inregistrarea sau logare puteti sa le notificati in categoria Ajutor sub rolul de vizitator.

Va multumim pentru intelegere.
Echipa.

"Vine o zi", vorba cantecului, cand trebuie sa ne punem intrebarea We will survive ? Asteptam ideai pareri comentarii pe topicul deschis de Gabi http://forum.arcasii-romaniei.ro/viewtopic.php?f=106&p=37013#p37013

Trageri

  • Forum
    Subiecte
    Mesaje
    Ultimul mesaj
  • Tehnici de tragere
    Mediteraneana, asiatica....
    13 Subiecte
    99 Mesaje
    Ultimul mesaj de obe22 Vezi ultimul mesaj
    19 Mar 2017, 18:03
  • Metode de ochire
    Gap, instinctiv...
    7 Subiecte
    61 Mesaje
    Ultimul mesaj de Adrian Romlak Vezi ultimul mesaj
    03 Iun 2013, 22:31
  • Distante si elevatii
    Pe unde ne zboara sagetile si de ce...
    5 Subiecte
    42 Mesaje
    Ultimul mesaj de Mugurbb Vezi ultimul mesaj
    17 Sep 2012, 08:15
  • Vanatoarea foto
    Fotografierea animalelor salbatice...
    15 Subiecte
    82 Mesaje
    Ultimul mesaj de ovidius Vezi ultimul mesaj
    15 Oct 2013, 19:31

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron