Arcasii-Romaniei.ro a luat fiinta din nevoia unor arcasi rataciti de a se trezi din zbuciumul vietii zilelor noastre. Arcasii-Romaniei.ro este locul caruia ii spunem ACASA, locul unde ne vom intoarce mereu, stiind ca cineva ne va primi cu bucurie in ochi si zambet pe buze.

Blestemul arcului care zbarnaie ori cel al sagetii zburand zorit spre tinta sunt blesteme fara leac. Asta chiar daca vremurile s-au copt, si acum putem povesti despre cum se construieste un arc sau o mana de sageti, o tolba, o manusa de arcas ori vreun stilet mai aratos. Ne aducem aminte si de stramosii nostri, cu ale lor straie si obiceiuri arcasesti, ne bucuram si sa primim oaspeti doritori de sfaturi sau de voie buna. Dar stim ca magia arcului e cea care ne-a adunat pe toti la un loc, si e datoria noastra s-o transmitem mai departe.

Hai sa invatam impreuna sa mesterim arcuri si sageti, sa descoperim impreuna secretele ochirii si ale tragerii fara cusur! Hai sa aflam impreuna istoria arcului romanesc si s-o scriem mai departe!
Hai sa fim arcasii Romaniei!

Problemele tehnice, problemele cu inregistrarea sau logare puteti sa le notificati in categoria Ajutor sub rolul de vizitator.

Va multumim pentru intelegere.
Echipa.

"Vine o zi", vorba cantecului, cand trebuie sa ne punem intrebarea We will survive ? Asteptam ideai pareri comentarii pe topicul deschis de Gabi http://forum.arcasii-romaniei.ro/viewtopic.php?f=106&p=37013#p37013

Echipament de protectie

Tolbe, tinte, protectii...

Echipament de protectie

Mesajde Diego90 » 22 Iul 2007, 13:04

Echipamentul de protectie pentru arc e format din 3 elemente principale si au ca scop prevenirea ranilor obtinute in urma tragerilor intensive :

1. Manusa pentru mana care tine arcul : are rol de previnea unor rani obtinute prin trecerea sagetii peste mana :
 
 

2. Manusa antebrat : previne ranirea antebratului in cazul in care coarda arcului trece peste antebrat
 
 

3. Manusa pentru degete : are rolul de proteja pulpele degetelor care trag de coarda si care po provoca dureri dupa multe trageri
 
 

Arcasul gata echipat ar trebui sa arate cam asa :
 
Diego90
Membru al forumului
Membru al forumului
 

Înapoi la Accesorii

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron