va prezint un "chef" cald inca - lama e forjata din Takefu Suminagashi, otel japonez multistrat/sandwich, miez din otel carbon "white steel #2".
e un "cutzitoc" as putea spune, nu stiu daca reiese din poze. are o lama de 27+ cm si o latime de 6cm. grosime max ~2,5mm. bolsterul e de alama si, ca de obicei m-am complicat singur - am indoit bolsterul la 90grade pt un acces mai bun al miinii peste lama, pt priza clasica cu lama tinuta intre aratator si degetul mare, o complicatie care a mai adaugat mai bine de o zi jumate de lucru. e o adevarata distractie sa dai fanta pt coada lamei in unghiul bolsterului indoit. apoi, tot distractiiv e sa potrivesti lama si umerii pe muchie, sa potrivesti bolsterul pe miner, etc. asa-i daca ma maninca-n fund... dar sper ca rezultatul a meritat bataia de cap.
ca de obicei nu-s totalmente multumit de poze, imi lipseste un aranjament de lumini, etc, asa ca ma cam chinui cu ce lumina este.
daca pozele va apar taiate, cum imi apar mie pe calculator unele, albumul se poate vedea aici:
http://s908.photobucket.com/albums/ac28 ... an/RRchef/
chef Takefu Suminagashi
- deceneus
- Membru al forumului
- Posts:174
- Joined:06 Dec 2008, 18:59
- Am un arc:da
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::Brasov
- judet:Brasov
- Varsta:46
Re: chef Takefu Suminagashi
nici nu trebuie lumina la cat de frumos este .......
"Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win."