Arcasii-Romaniei.ro a luat fiinta din nevoia unor arcasi rataciti de a se trezi din zbuciumul vietii zilelor noastre. Arcasii-Romaniei.ro este locul caruia ii spunem ACASA, locul unde ne vom intoarce mereu, stiind ca cineva ne va primi cu bucurie in ochi si zambet pe buze.

Blestemul arcului care zbarnaie ori cel al sagetii zburand zorit spre tinta sunt blesteme fara leac. Asta chiar daca vremurile s-au copt, si acum putem povesti despre cum se construieste un arc sau o mana de sageti, o tolba, o manusa de arcas ori vreun stilet mai aratos. Ne aducem aminte si de stramosii nostri, cu ale lor straie si obiceiuri arcasesti, ne bucuram si sa primim oaspeti doritori de sfaturi sau de voie buna. Dar stim ca magia arcului e cea care ne-a adunat pe toti la un loc, si e datoria noastra s-o transmitem mai departe.

Hai sa invatam impreuna sa mesterim arcuri si sageti, sa descoperim impreuna secretele ochirii si ale tragerii fara cusur! Hai sa aflam impreuna istoria arcului romanesc si s-o scriem mai departe!
Hai sa fim arcasii Romaniei!

Problemele tehnice, problemele cu inregistrarea sau logare puteti sa le notificati in categoria Ajutor sub rolul de vizitator.

Va multumim pentru intelegere.
Echipa.

"Vine o zi", vorba cantecului, cand trebuie sa ne punem intrebarea We will survive ? Asteptam ideai pareri comentarii pe topicul deschis de Gabi http://forum.arcasii-romaniei.ro/viewtopic.php?f=106&p=37013#p37013

Modificari aduse Forumului

Anunturi legate de sanatatea forumului

Modificari aduse Forumului

Mesajde MODERATOR » 31 Ian 2011, 09:44

Intrucat exista foarte multe conturi create degeaba , nimeni nu le foloseste niciodata ,incepand de azi intra in vigoare o noua regula cu privire la conturile si utilizatorii acestui forum dupa cum urmeaza:
1) Conturile pe care nu le mai foloseste nimeni de 1 an vor fi sterse . Mesajele vor fi pastrate in arhiva .
2) Conturile care nu au fost folosite o perioada de 6 luni se dezactizeaza , putand fi reactivate la cerere pana la 1 an de inactivitate, cand intra in vigoare stergerea lor definitiva cu pastrarea mesajelor .
3) Userii noi care isi fac cont pe forum vor fi obligati sa precizeze localitatea si varsta pentru a sti cu cine stam de vorba ,
4) Primul post va fi obligatoriu la rubrica MEMBRII o scurta prezentare .
5) Toate regulile expuse aici intra in vigoare incepand cu data de 1 MARTIE 2011 .

ACESTE REGULI NU SUNT SUPUSE DISCUTIILOR DE NICI UN FEL SE APLICA PENTRU TOTI MEMBRII FARA DEOSEBIRE .
MODERATOR
Membru al forumului
Membru al forumului
 

Înapoi la Anunturi oficiale

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron