Switch to full style
Daca esti la primul arc, intreaba aici....
Răspunde

Ce arc/sageti recomandati pentru a vana

23 Aug 2017, 12:16

Am detinut acum 5 ani un arc samick polaris putere 45 , de ceva timp m am gandit sa mi cumpar un arc pentru tir cu arcul intr o zona salbatica la munte , dar de vreo 3 ani mistretii vin la mine in curte frecvent, ma intereseaza ce recomandati pentru a putea vana : arbaleta, arc recurve, traditional, etc !? apoi as vrea sa recomandati si niste sageti

Re: Ce arc/sageti recomandati pentru a vana

27 Aug 2017, 20:25

Vianatoarea cu armele enumerate de tine, este STRICT INTREZISA IN ROMÂNIA. Daca vrei sa nu te alegi cu dosar penal pentru braconaj, poți lua legătura cu cei care administrează pădurea cu pricina si poate se ocupa ei de mistreți :)

Re: Ce arc/sageti recomandati pentru a vana

28 Aug 2017, 09:02

Pe forumul asta nu cred ca-ti va recomanda cineva arc pentru vanatoare, fiind o activitate interzisa la noi. Cu atat mai putin arbaleta care oricum necesita autorizarea politiei pentru detinere. Ia legatura cu autoritatea silvica sau asociatia de vanatori din zona (depinde cui apartine fondul de vanatoare de pe care te invadeaza mistretii). Si ca sa te descurajez si mai tare iti spun doar ca in 90% din cazuri animalul pleaca cu sageata in el si moare la sute sau mii de metri distanta de locul in care a fost lovit, iar sageata este un indiciu si in acelasi timp o proba f. buna pentru a fi depistat, deoarece la noi exista doar cateva magazine care vand asemenea produse si fiecare vanzator isi recunoaste sagetile confectionate de el, precum bijutierul propriile creatii.

Re: Ce arc/sageti recomandati pentru a vana

01 Sep 2017, 08:30

Salut.
Cel mai eficient mod de a indeparta vizitatorii nedoriti, este sa iti montezi o clopotnita in curte :d.
Răspunde