Sa ma prezint
-
- Membru al forumului
Salut ma cheama Ciprian sunt din Iasi si mi se pare super fain acest forum.Imi doresc de mult sa imi cumpar un arc traditional numai ca in Iasi nu prea ai de unde sa iti cumperi asa ceva.Ma tot batea gandul sa imi construiesc unul dar sincer nu ma prea pricep la chestia asta.Ma bucur ca am gasit acest forum si ca sunt aici persoane care deja au facut acest lucru si chiar l-au facut foarte bine.V-as ruga daca se poate sa ma ajutati cu niste detalii de genul:ce dimensiuni sa aiba arcul respectiv,ce tipuri de lemn as putea folosi pe care sa le gasesc in comert,eventual o schita cam ce forma ar trebui sa aiba,ce adeziv as putea folosi,din ce material sa fie coarda,si detalii de genul asta.Multumesc mult si astept raspunsurile voastre.Numai bine. 

-
- Membru al forumului
Re: Sa ma prezint
:lol: :lol: :lol: :lol: Ma apuca rasu cand vad ce scrie aici...Akila nus tie sa faca arcuri...sper ca nu te supy pe mn dar se pare ca forumula cesta tea invata foarte multe...sper sa fie un ghid f bun si pentru mine caci si eu as zice acuma ca nu stiu sa construiesc arcuri
-
- Membru al forumului
Pe Akila cred ca Forumul nu l-a ajutat mare lucru .Putini faceau arcuri atunci si nici ei nu experimentasera mare lucru.Ceea ce l-a ajutat foarte mult a fost cautarea asidua pe care a efectuat-o pe NET inainte de a se apuca de facut arcuri.Ca si pe mine de altfel.Cindva am aruncat un strigat de ajutor pe un anume forum ,si nimeni nu a facut-o in mod clar si explicit.Raspunsurile tuturor sunau cam la fel:ia-o incetisor caci nu prea ai mari sanse sa faci chestia asta .In mai putin de un an am ajuns aproape de capatul drumului.Mai am o ultima suta de metrii si ce mi-am propus am realizat.Dar au fost zeci de ore de studiu de prin alte forumuri cu vechime si de "furt" daca ma pot exprima asa.Meseria se fura.Nu poti primi mura in gura nimic,caci altfel, neurmind drumul complet si sarind etape din el,nu ai pricepe nimic.Si chestia cu construitul de arcuri este un drum fooooooarte lung si anevoios.Nu este o copilarie.
Eu cred ca va avea rabdare cu toti si va va ajuta,dar......cu un impuls, nu cu "mama-npunge si io trag,ce mai iisoara-mi fac".Mai studiati si pe alte forumuri caci acolo sunt nenumarate raspunsuri la dilemele voastre.Daca nu intentionati sa cautati inseamna ca este doar o copilarie care va trece repede ca un foc de paie si omul isi bate degeaba gura cu voi.Nu de alta dar......este cam singur.
Eu cred ca va avea rabdare cu toti si va va ajuta,dar......cu un impuls, nu cu "mama-npunge si io trag,ce mai iisoara-mi fac".Mai studiati si pe alte forumuri caci acolo sunt nenumarate raspunsuri la dilemele voastre.Daca nu intentionati sa cautati inseamna ca este doar o copilarie care va trece repede ca un foc de paie si omul isi bate degeaba gura cu voi.Nu de alta dar......este cam singur.
Last edited by eduardbilanin on 21 Apr 2008, 22:08, edited 1 time in total.
-
- Membru al forumului
ok
offtopic...edy...in ce relatii esti cu akila rude? sau daor prieteni...caci din cate am inteles(de pe forum) sunteti in relatii bune
offtopic...edy...in ce relatii esti cu akila rude? sau daor prieteni...caci din cate am inteles(de pe forum) sunteti in relatii bune
-
- Membru al forumului
Nu il cunosc personal.Doar din ceea ce scrie.Si-mi este de ajuns.Nu trebuie sa vad un om la fata ca sa-mi dau seama de caracterul lui.Si Akila are un caracter frumos.
-
- Membru al forumului
eu cand am aflat ca e artist la asta m-am gandit si eu...prima data...dar si acum ma gandesc la fel(caracter frumos) dar sa nu mai vorbim despre el ca si cum nu ar putea sa citeasca topicul:P
PS: vezi akila toata lumea te place ai rabdare cu cele mai prostesti intrebari(care credca sunt puse de mn :lol: )
PS: vezi akila toata lumea te place ai rabdare cu cele mai prostesti intrebari(care credca sunt puse de mn :lol: )
-
- Membru al forumului
salutare....deja e de rau....Edi nu ma mai lauda atat te rog ca o se supere lumea....chiar nu sunt atat de grozav pe cat crede lumea....in schimb Edi a zis o chestie adevarata....cand am intrat pe acest forum, singurul care mi-a raspuns la apel a fost Florin , caruia ii multumesc din suflet ca a avut rabdare cu mine si mi-a aratat pas cu pas ce sa fac.....numai ca dupa primul arc pe care l-am facut, m-a palit o sete sa invat si sa cunosc mai multe si atunci am inceput sa caut pe net, si am gasit cateva forumuri de unde am invatat enorm....nu mi-a aratat nimeni cum sa urmaresc un inel de crestere, nici nu stiam ca e posibil asa ceva, nici nu stiam asa de multe despre tillering, nu stiam mai nimic de fapt....dupa ce faci un arc nu poti sa spui ca stii mare lucru....si asa incet incet am inceput sa invat.....tot ce am facut am facut la curaj, si la ambitie...nu mi-a fost frica niciodata sa incerc....chiar daca am avut si esecuri....chestia e ca nu e vorba ca puneti voi intrebari aiurea sau mai stiu eu.....dar e aiurea cand veniti si intrebati despre 10 lucruri total diferite....acu intrebati de arc asiatic, pe urma de arc indian, pe urma de holmegaard, si tot asa.....v-am mai spus si o repet.....trebuie sa aveti in minte ...vreau sa faca aia...si aia o faci frate....nu o mie de alte chestii...si asa pot sa ajut...altfel e prea obositor credeti-ma.....vreau sa va vad ca veniti cu un lemn...cu o poza, si o luati de la 0...cu desenat pe lemn, cu dimensiuni, cu decupat la dimensiuni, etc....si asa se poate vorbi pe rand despre toate...dar asa e de jale....in fiecare zi alte intrebari despre alte design-uri , si tot asa....in ritmul asta nu o sa faceti arc in veci....poate ca sun asa cam sever, sau nu stiu rau poate...haba-r n-am...dar imi place sa spun sincer omului ce si cum.....si ca sa nu existe vreun dubiu...cu Edi nu am avut inca placerea sa ma intalnesc personal, nici macar le telefon nu am vorbit vreodata....iar rude....sincer mi-ar fi placut sa imi fie ruda,dar nu e.....asa ca...il rog inca odata pe Edi sa nu ma mai laude atata, ca sa nu se inteleaga altceva :lol:
-
- Membru al forumului
Aoleuuu....deja incepe sa fie nasol....asta mi-ar mai trebui ..o rubrica speciala pentru mine;;;;cred ca fug impuscat....
-
- Membru al forumului
daca nu ar intreba nimeni nimic, nu s-ar mai acumula "material didactic"
-
- Membru al forumului
pai, sa ma prezint si eu: ma numesc Margarint, am 21 de ani, sunt din jud. galati si sunt student in bucuresti la silvicultura.
akila, sper sa nu te superi ca m-am prezentat in topicul tau(m-am gandit ca n-are sens sa infiintez un nou topic). si mie mi-e simpatic akila, poate datorita username-ului care ma duce cu gandul la atila sau acvila. apreciez sinceritatea si franchetea lui akila.
imi place forumu asta, ca, normal, sunt si eu pasionat de arcuri. ma bucur ca mai sunt si altii ca mine.
akila, sper sa nu te superi ca m-am prezentat in topicul tau(m-am gandit ca n-are sens sa infiintez un nou topic). si mie mi-e simpatic akila, poate datorita username-ului care ma duce cu gandul la atila sau acvila. apreciez sinceritatea si franchetea lui akila.
imi place forumu asta, ca, normal, sunt si eu pasionat de arcuri. ma bucur ca mai sunt si altii ca mine.