Au trecut primele doua zile ale Cupei Ioan Corvin.
Am fost surprins sa vad ca ploaia mocaneasca ce a cernut peste noi, nu a slabit pasiunea arcasilor. Au rabdat cu totii cu zambetul pe buze, cu glume, si mai ales cu mare chef de tras cu arcul.
Maine, dumineca, sper sa putem continua tragerile cu publicul in conditii mai bune.
Vreau sa multumesc tuturor celor implicati in organizare – membrii OAH, Primaria Hunedoara, Administratia Castelului Corvinilor, si tuturor participantilor. Multumiri clubului Archery Lugoj, Ares Bucuresti, ATTOAN Cluj, Codrutei Angelescu, colegii de la Turda, si celor care au promovat si sustinut aceasta competitie.
Deoarece nu am avut un fotograf oficial al evenimentului, rog pe cei care au imortalizat “batalia”, sa nu tina pozele pentru ei, si sa le ataseze pentru deliciul tuturor.
Bilantul este urmatorul:
inscrisi (barbati, femei, copii) = 119 persoane
prezenti = 88 persoane
in concurs = 84 persoane
Clasamentul este atasat pe cele sase categorii la adulti. In cazul in care observati inadvertente, imi cer scuze anticipat.... mi-a ajuns apa mai sus de genunchi probabil . Competitia a fost una amicala, iar premiul cel mare l-am castigat toti prin simpla prezentare.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
"Prietenia este incercarea prin care se masoara un om" - Oscar Wilde
[unitatea de masura este numarul acelora care iti trec pragul]