Au fost 12 tinte, 2 manse: una cu distanta cunoscuta, una cu distanta necunoscuta. Aveam voie sa tragem 3 sageti in fiecare tinta, asta daca nimeream tinta, ceea se, spre surprinderea mea am reusit de majoritatea datilor. Tintele erau asezate la distante cuprinse intre 10 si 60m, diametrul lor varia intre ~30 si 80cm (spun ochiometric, pentru ca nu le-am masurat, cei care stiu dimensiunile sa ma corecteze).
Erau asezate in diverse locatii, in jurul cabanei domnului Denes, pe o raza de aprox. 100, atarnate prin copaci, sprijinite de capite de fan, de garduri, ce sa mai vorbim, folosind natura!
Ce mi-a placut la tinte, idea: 2 scanduri intre care erau presate cartoane cu ajutorul unor tije lungi prevazute cu filet la capat! Categoric am sa imi fac si eu asa ceva. Recomandabil este sa iti lipesti bine varfurile, altfel ai mari sanse sa ramai cu ele in tinta: eu am 2 vf. pierdute in felul asta. Di pacate constat ca nu am nici o poza ca sa ilustrez tipul acesta de tinta. A mai fost o varianta: un balot mare de "burete" facut sul & legat strans. Tipul asta se poate vedea in pozele prezente.
Au participat cuburile de arcasi din Suceava, Iasi[, Radauti].
Au fost, din cate am inteles, sectiunile: arc olimpic, arc compound, arc traditional.
Evident, noi am concurat la sectiunea, arcuri traditionale, unde am fost 5 concurenti: Ciprian, Florin, eu, un domn din Suceava & o alta persoana care nu s-a prezentat.
Mie mi-a placut mult, mult de tot. A fost prima data cand m-am intalnit cu atat de multi oameni pasionati de arcuri. Domnul Denes este un om de milioane si o gazda minunata! Multumim!
Primele 3 locuri la sectiunea arcuri traditionale, au fost ocupate dupa cum urmeaza: Locul III: eu, Locul II:Cipri, Locul I: Florin
Eu zic ca ne-am descurcat bine, si sunt mandru de comportarea arcului meu. :D
Felicitari participantilor!
Mai multe poze aici:
http://picasaweb.google.com/oprean/ArcaIiNBucovina
Gata, ma opresc aici, sa povesteasca si Florin si Cipri impresiile lor!
Cipriii, ma bucur ca ne-am intalnit! Sper sa ne mai revedem!
O saptamana geniala, sa aveti, arcasilor!