NUme. 1x18m,2x18m,1x30m,2x30m, total...
Ciprian 225, 239, 137, 149, 750p.
Vali 119, 133, 50, 43, 345p.
Vreau sa mentionez ca sotia mea a tras pentru prima data in viata ei la 30m.....a tras mai mult de gura mea...ca sa nu participe eu de unu singur.....in rest la 18 m, a mai venit cu mine la club in vreo 2-3 randuri si a mai tras si ea....eu zic ca s-a descurcat foarte bine pentru inceput...Si acuma cateva poze asa....nu sunt prea multe si mai ales nu prea am avut ce fotografia....ca ce ne interesa pe noi nu prea a fost...asta e...poate data viitoare o sa fie mai multi participanti...

aici puteti vedea tragatorii de la olpimpic....erau seriile de incalzire...

aici concurenta...

cam asa arata campul de batalie al celor de la olimpic....erau 12 panouri....

si bine inteles sportivii....

aici e subsemnatul...

Aici sunt cateva serii trase la 18m....nu am stat sa fotografiem chiar tot....dar na...macar asa ctave poze am zis sa facem....

Aici deja trageam la 30m...

Aici am facut mi-a putine poze, pentru ca sincer am mai si uitat de multe ori sa facem poze....si ne cam si grabeam...in mod normal concursul trebuia sa aiba loc in 2 zile....noi fiind doar 2 am tras tot astazi....si la un moment dat cam obosisem....si nu prea mai aveam chef si de poze..

Aici dupa multe sageti trase la cercul de 8P. si uneori la cel de 9P. ..in sfarsit mi-a intrat una si la cercul ce 10P. si nu am rezistat tentatiei de a face o poza....cam atat de la iasi....maine se dau diplomele....o sa mai fac niste poze si maine si o sa pun sa le vedeti....noi ne-am simtit bine, ne-am distrat, am pierdut si 2 sageti....cam asta e...bafta la toti....