crosa t/d
-
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::ploiesti
- judet:prahova
- Varsta:33
crosa este din lemn de stejar, pentru moment bratele nu merita postate!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Mugurbb
- Membru al forumului
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::Cluj-Napoca
- judet:Cluj
- Varsta:37
Re: crosa t/d
Interesant! Ce model ai folosit? Un alt arc sau o matrita?
Silence is golden and Duct Tape is silver.
- florinarnaut
- Constructor de arcuri
- locuiesc in::Brasov
Salut,
la prima vedere am crezut ca e laminata crosa dar nu ,e doar pictata in stil laminat...
La capitolul indemanare si rabdare e ok nu arata rau doar ca...nu stiu ...vom vedea.
Lungimea suprafetei de asezare brate, de regula e minim 80 mm, distanta dintre surubul de fixare si stiftul de centrare trebuie sa fie maximul pe care-l permite.
Daca ai fixat stiftul inseamna ca ai si bratele gata...daca nu, atunci va fi greu sa gauresti bratele dupa crosa , in general e invers- crosa se gaureste dupa brate.
Un lucru important este ca finisarea crosei se face dupa fixarea si alinierea bratelor.
Fagul nu e cea mai buna alegere dar poate cu niste brate de 25 - 35lbs nu vor fi probleme iar observatiile facute de mine nu vor mai conta
Bafta!
la prima vedere am crezut ca e laminata crosa dar nu ,e doar pictata in stil laminat...
La capitolul indemanare si rabdare e ok nu arata rau doar ca...nu stiu ...vom vedea.
Lungimea suprafetei de asezare brate, de regula e minim 80 mm, distanta dintre surubul de fixare si stiftul de centrare trebuie sa fie maximul pe care-l permite.
Daca ai fixat stiftul inseamna ca ai si bratele gata...daca nu, atunci va fi greu sa gauresti bratele dupa crosa , in general e invers- crosa se gaureste dupa brate.
Un lucru important este ca finisarea crosei se face dupa fixarea si alinierea bratelor.
Fagul nu e cea mai buna alegere dar poate cu niste brate de 25 - 35lbs nu vor fi probleme iar observatiile facute de mine nu vor mai conta

Bafta!
"Traieste de parca n-ar muri niciodata, si apoi moare fara sa fi trait"
- Dalai Lama -
- Dalai Lama -
-
- Membru al forumului
asa a iesit la cand am terminat, e facut la ochiMugurbb wrote:Interesant! Ce model ai folosit? Un alt arc sau o matrita?
am trasat intai talpile pentru brate si apoi am inceput sa slefuiesc fara sa stiu exact forma finala.
-
- Membru al forumului
asa este,florinarnaut wrote:Salut,
Fagul nu e cea mai buna alegere dar poate cu niste brate de 25 - 35lbs nu vor fi probleme iar observatiile facute de mine nu vor mai conta![]()
Bafta!
rezista lejer pana la 25lbs(verificat), lungimea suprafetei de asezare si distanta dintre surub si stift sunt mai mari decat la o crosa cumparata
are si brate bar sunt din niste sipci laminate pe care eu doar le-am dat un pic de forma.
multumesc pentru comentariu!