Ieri am testat arcul.
Primele sageti au mers grupat, insa la aprox. 10-15 cm dreapta fata de centru (am tras de la 18 m). Aspect pozitiv, tinand cont ca am taiat fereastra un pic mai adanca fata de centrul fizic al arcului, in ideea de a avea spatiu pentru reglaj, tinand cont ca urma sa-i pun si piele pe portiunea de contact cu sageata.
Dupa adaugarea unei bucati de piele de 3 mm deviatia spre dreapta s-a redus cam la jumatate, iar dupa ce-a de a doua bucata a disparut complet.
Singurul set de sageti care zboara perfect din arcul acesta sunt ultimele pe care le-am construit.
In plus, e pentru prima data cand sagetile mele de carbon Geologic 500 zboara rezonabil.
Pentru mine, totusi, acest arc recunosc ca este prea puternic. Dupa 2 seturi de sageti consecutive... am inceput sa trag aiurea.
Asa a dorit, insa, proprietarul lui, iar cel pe care l-am laminat deja se doreste la fel.
Dupa ce le termin, o sa fac si pentru mine unul, dar va fi la 50# @ 28", nu 60#.
Nu l-am finisat, deoarece am tinut sa il testez inainte de a face acest lucru, pentru a vedea daca mai este nevoie de retusuri, dar nu mi-am uitat promisiunea de a posta fotografii la sfarsit.
Daca sunt intrebari legate de constructia acestui arc, voi fi bucuros sa raspund.