Cum poze am tot facut , de data asta ne-am hotarat sa facem ceva filmulete inedite din pozitii inedite .
Mai departe cateva poze si cateva filme. Filmele au avut initial peste 120 de mega fiecare dar le-am editat si si-au mai pierdut din claritate eu cred totusi ca se vad destul de bine .
Mai intai cateva poze:

O sageata in zbor (nu foarte clar dar frumos)

Mai departe primul filmulet ,

Aici am asezat camera desupra tintei , se pot vedea sagetile cum lovesc tinta (si ocazional pe langa )

Aici am asezat camera langa tinta lateral pentru a filma impactul.

Toate tragerile filmate s-au facut de la o distanta de 30 m , ulterior am tras 50 m dar nu am mai filmat ca era periculos pentru camera , fiind mult mai greu la 50 m sa grupezi atat de bine sagetile.
Sper ca exemplul nostru sa fie urmat de cat mai multi membrii ai forumului , stiu ca e iarna si ca e frig si nu sunt conditii propice dar , se pare ca multi dintre voi prefera sa traga din tastatura ... e mai usor si mai convenabil....si apoi intreb eu care este rostul contructiei de arcuri daca aceasta nu-si gaseste finalitatea in utilizarea arcului propriu zis? nu e de ajuns sa faci un arc , practic il faci ca sa tragi cu el ....nu vreau sa deranjez pe nimeni dar rubrica asta ar trebui sa fie plina de poze si filme .