Campul "Despre mine"

Spatiu public unde puteti lasa un mesaj fara a trebui sa fiti inregistrati.
Forum rules
Va rugam sa postati mesaje decente si pe cat posibil la obiect. Mesajele cosiderate nepotrivite se vor sterge, iar IP-urile de pe care au fost scrise banate.
Locked
administrator
Site Admin
Site Admin
Posts:29
Joined:07 Dec 2012, 11:27
Campul "Despre mine"

Post by administrator » 12 Aug 2013, 16:19

Va salut!
Este o tema pe marginea careia se poate parlamenta mult si bine. De regula ne ferim sa publicam detalii din bucataria forumului din motive de sanatate a insusi forumului. Totusi, exista cel putin un caz in care unei persoane i s-a refuzat activarea contului pentru simplul motiv ca in campul Despre mine era scris ">>>>>>>>>>>>", "............", "despre mine despre mine despre mine", etc; in acelasi timp exista cel putin un caz in care unei persoane i s-a activat contul desi in campul Despre mine era scris ">>>>>>>>>>>>", "............", "despre mine despre mine despre mine", etc.
Sigur, e in firea oamenilor sa incerce sa ocoleasca regulile de orice fel; insa e si in firea "organelor" sa vegheze ca aceste reguli sa fie respectate. Prin urmare de astazi procedura va fi un pic mai riguroasa. Cei care nu completeaza rezonabil campul respectiv NU vor avea conturile activate. Dar, pentru ca nu vrem sa fim acuzati de despotism, venim in ajutorul celor mai carcotasi, mai lenesi sau mai lipsiti de imaginatie, astfel:
"Salut! Ma numesc Gogu Goguta, sunt din Patarlagele, si-mi place sa nu fac nimic. Ma enerveaza maxim ca trebuie sa scriu atat de mult. Sper sa (se) merite efortul." Nu trebuie decat sa inlocuiti scrisul cu rosu cu datele dvs. sau ale prietenului dvs. imaginar. Observatia e destul de limpede: nu ne intereseaza datele ci sa fim siguri ca nu e cont de spam.
<):)

PS1: Acest mesaj se adreseaza unei categorii restranse de persoane. Daca te deranjeaza sa stii ca faci parte din aceasta categorie inseamna ca nici macar nu faci parte din ea.
PS2: Topicul va fi inchis. Cei care vor sa completeze, dezbata, combata, etc., sunt liberi s-o faca in interiorul forumului, la Libere si deschise.

Locked