În primul rând salutare la toată lumea.
Am cunoscut pe cineva care avea un arc de tir compound, din păcate nu am păstrat legătura, şi nici nu ma dus capu să întreb atunci, dar din ce am auzit eu, pentru un compound este musai să înştinţez poliţia, nu ştiu acum dacă la fel şi pentru arcurile recurve sau tradiţionale. Aş vrea să-mi cumpăr un arc tradiţional şi nu vreau să am probleme pentru deţinerea lui. Deci dacă aveţi sfaturi pt. începători vă mulţumesc anticipat.
o întrebare
- edwaits
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::Timisoara
- judet:Timis
- Varsta:35
Re: o întrebare
tre sa te duci la registrul armelor de la tine din oras si sa-i instiintezi ca vrei da-ti iei un arc de agrement
iti vor elibera o dovada [fara de care cica nu poti cumpara un arc] ,iti iei arcu si cu el in spate+ factura te duci din nou la politie
il vor inregistra [serie si nr nu va avea daca-i traditional] si iti vor elibera un permis
gata
dupa aia iti iei cate arcuri vrei [de ce tarie vrei] ca nu vor putea demonstra ca nu-i ala de pe permis
iti vor elibera o dovada [fara de care cica nu poti cumpara un arc] ,iti iei arcu si cu el in spate+ factura te duci din nou la politie
il vor inregistra [serie si nr nu va avea daca-i traditional] si iti vor elibera un permis
gata
dupa aia iti iei cate arcuri vrei [de ce tarie vrei] ca nu vor putea demonstra ca nu-i ala de pe permis
kazuki tomokawa
-
- Membru al forumului
Probabil cu mica condiție să nu te prindă cu toate arcurile odată.edwaits wrote:dupa aia iti iei cate arcuri vrei [de ce tarie vrei] ca nu vor putea demonstra ca nu-i ala de pe permis
- edwaits
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::Timisoara
- judet:Timis
- Varsta:35
-
- Membru al forumului
Am fost azi la magazinul Unirea etajul 3 aripa Calarasi unde au arcuri recurve (cred), cu riser si limbi de lemn cu fibra neagra, iar la intrebarea daca politia sau alta autoritate intreaba de sanatate, raspunsul a fost "NU", chiar cu o fata mirata de ce oare sa ma intrebe cineva de permis sau altceva asemanator. Forta arcurilor era de maxim 40 lbs ...deci... 
Am facut comanda de limbi de 70 lbs. Raspunsul ?...No problemo !

Am facut comanda de limbi de 70 lbs. Raspunsul ?...No problemo !