Elo
-
- Membru al forumului
salutare la toata lumea.ma numesc radu(radoo) am 30 ani sunt din suceava.nu mai are sens sa spun de ce m am inscris pe forum.vreau doar sa precizez ca sunt novice, am tras cu un arc si m am imbolnavit total.asa ca as dori sa imi cumpar unul.m am uitat ca sa ma documentez, am reusit sa stabilesc ochiul dominant, nu am masurat distanta palme-gat.acuma astea se rezolva.eu as dori un arc si din ce m am uitat cred ca din categoria arcuri traditionale.am vrut sa scriu aceste detalii in alta sectiune, dar nu mi-am dat seama unde se poate scrie aici, despre un ajutor.astept ceva pareri.bye
- edwaits
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::Timisoara
- judet:Timis
- Varsta:35
Re: Elo
asiatic e cu inel pe deget si o tara mai complicat..............dar poti intinde arcul mai mult
mediteranean e............trei degete [tii coarda cu unul deasupra nockului sagetii si 2 sub ]....e ca in poza de pe site [arcasii.ro]
taria o poti calcula usor...........iei un cantar de mana si tragi de el............cand incepe sa-ti tremure mana........vezi cat arata.......asta e maximum.....daca esti inalt poti opta si ptr un longbow
mediteranean e............trei degete [tii coarda cu unul deasupra nockului sagetii si 2 sub ]....e ca in poza de pe site [arcasii.ro]
taria o poti calcula usor...........iei un cantar de mana si tragi de el............cand incepe sa-ti tremure mana........vezi cat arata.......asta e maximum.....daca esti inalt poti opta si ptr un longbow
kazuki tomokawa
-
- Membru al forumului
Daca sagetile pe care le vad eu trase de Florin sunt chiar de la 60m ,sunt o performanta bunicica,avind in vedere ca sunt trase cu un arc traditional,iar Ciprian aproape ca a facut un" AS"(nu conteaza,slab sau tare,fiecare cu ce are,daca ne raportam doar la trasul la tinta).In ceea ce priveste taria de tragere pe care o vei folosi,trebuie sa fie una comoda,asa cu care TOTI am inceput(chiar si eu.......am inceput cu un 43 de livre).Sper sa ai satisfactii in sportul acesta.
-
- Membru al forumului
Chiar la 60 de metri is trase sagetile alea...eu mi-s martor....cum spun si baietii...la inceput trebuie sa tragi cu ceva mai usor pana te obisnuiesti, si pana deprinzi o tehnica corecta de tras cu arcul.....ca nu se trage chiar asa oricum.....si nu poti sa inveti acest lucru tragand cu un arc pe care nu poti sa-l intinzi la full draw....20 kg sunt suficiente....cat depsre forma arcului, ramanae la alegerea ta....ca e long bow, ca e asiatic, ca e facut prin laminare, ca e doar din lemn, ca e din fibra de sticla tot, etc....asta tu hotarasti...numai sa te simti bine cu el...asta e cel mai important....
-
- Membru al forumului
am bagat la cap ce mi ati spus.eu am 1.85m si vreo 77kg.forta cred ca as avea.
acuma ca sa va destind putin am sa va arat un arc dintr un joc.si acolo m a fascinat ideea.
sper sa va placa:)
si 2 foto cu mine si arcul de agrement:)..de pus pe perete cred
acuma ca sa va destind putin am sa va arat un arc dintr un joc.si acolo m a fascinat ideea.
sper sa va placa:)
si 2 foto cu mine si arcul de agrement:)..de pus pe perete cred
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Pisic
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
la arcurile mai slabe ii greu sa folosesti tehnica cu trei degete,la arcurile de 5-8 kgf merge, :oops: la arcu asta primu,care mi-a iesit ca dracul ii buna ,da m-am obisnuit si eu cu cea cu trei degete,mai oameni,da nu mai vorbiti asa,ca poate nu toti se prind de gluma (asta daca vroia sa fie gluma)
' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.