adezivi
-
- Membru al forumului
Si eu am gasit si am si comandat deja de aici : http://www.sierra.ro/Rasina-si-intarito ... p974p.html daca mai intereseaza pe cineva. E de calitate, am folosit deja.
-
- Membru al forumului
Re: adezivi
Cat a costat Cristi rasina aia?? ca acolo nu zice nici un pret nimic
-
- Membru al forumului
rasina
Scrie si pretul acolo sus mic cu rosu, la mine se vede, 57.10 Lei (aia de 500g si e si cutie mai mica de 100 g parca) eu mi-am luat aia de 500 grame, arata altfel containerul decat in poza aia, acolo e aceiasi poza si pentru cea de 100 g si pentru cea de 500 g, dar arata diferit. Oricum am laminat deja cu rasina dinasta si cu fibra doua lame de stejar si sunt foarte multumit de rezultate pana acuma. Inca nu s-a fisurat ca cealalata. Detalii o sa postez poate mai incolo cand mai progresez, ca e in lucru.
Cand am comandat a venit a doua zi prin fan curier.
-
- Membru al forumului
Salut...mmm fain...si ma gandesc ca iti ajunge pentru vreo 2-3 arcuri asa nu??
-
- Membru al forumului
Re: rasina
cristi wrote:Scrie si pretul acolo sus mic cu rosu, la mine se vede, 57.10 Lei (aia de 500g si e si cutie mai mica de 100 g parca) eu mi-am luat aia de 500 grame, arata altfel containerul decat in poza aia, acolo e aceiasi poza si pentru cea de 100 g si pentru cea de 500 g, dar arata diferit. Oricum am laminat deja cu rasina dinasta si cu fibra doua lame de stejar si sunt foarte multumit de rezultate pana acuma. Inca nu s-a fisurat ca cealalata. Detalii o sa postez poate mai incolo cand mai progresez, ca e in lucru.
Laminata adica doar ai aplicat rasina peste fibra si apoi pe lemn, sau le-ai si bagat in cuptor?
-
- Membru al forumului
Doar am pus rasina peste fibra de sticla si pe lemn, nu am bagat deloc in cuptor, l-am lasat sa se uste pe calorifer, care nu mai e decat caldut zilele astea.
Am laminat doua brate cu straturi destul de grosute de fibra, am si irosit o gramada de rasina ca sunt incepator si si asa am consumat de abea vre-un sfert din rasina aia de 500 g. Bine ca mi-am luat doua :mrgreen: . Se consuma foarte putina, mai ales daca incepi sa inveti cum sa o aplici fara sa fie foarte multa rasina, ca asa si trebuie sa fie. Am aplicat straturi de mai multe ori pana acuma.
Am laminat doua brate cu straturi destul de grosute de fibra, am si irosit o gramada de rasina ca sunt incepator si si asa am consumat de abea vre-un sfert din rasina aia de 500 g. Bine ca mi-am luat doua :mrgreen: . Se consuma foarte putina, mai ales daca incepi sa inveti cum sa o aplici fara sa fie foarte multa rasina, ca asa si trebuie sa fie. Am aplicat straturi de mai multe ori pana acuma.
-
- Membru al forumului
si dupa ce le laminezi cu ce le lipesti intre ele? clei de oase? intentionezi sa le dai reflex sau deflex dupa laminare? la abur, la heatgun? scuza-ma de pisalogeala, dar vreau sa ivat cit mai multe