Regulamentul forumului

Materiale si tehnica folosite pentru a construi un arc....

Locked
administrator
Site Admin
Site Admin
Posts:29
Joined:07 Dec 2012, 11:27
Regulamentul forumului

Post by administrator » 10 Jan 2013, 12:31

I. REGULI


1. Fii respectuos! Nu e gresit sa NU fii de acord, e gresit sa interpretezi orice diferenta de opinie ca pe un atac personal. Oricine are dreptul la opinie, fie ea corecta ori gresita. Disputele inflamate vor fi intrerupte.

2. Nu insulta, nu jigni! Daca esti insultat sau jignit adreseaza-te moderatorului. Daca raspunzi insultei/jignirii, primesti aceeasi sanctiune cu vinovatul.

3. Aici sunt oameni din toate mediile. Foloseste auto-cenzura si scrie doar ce ai vrea sa citeasca si parintii tai sau profesoara de lb.romana. Ia aminte ca sunt si minori inscrisi pe forum.

4. Nu se dezbat subiecte politice, nu se dezbat subiecte religioase, nu se se dezbat subiecte cu tenta sexuala explicita sau subiecte ofensatoare pentru membrii forumului aflati in minoritate sau nu. Nu sunt acceptate discutiile explicite privind orice tip de activitate ilegala sau imorala (vanatoare cu arcul si arbaleta in România, warez, pornografie, xenofobie, rasism etc).

5. Nu polua forumul! Nu posta doar pentru a-ti creste numarul de mesaje. Pe acest forum experienta si expertiza membrilor nu e data de numarul de mesaje.

6. Nu te abate de la subiect! Raspunde cu mesaj la subiect sau deschide subiect nou, nu amesteca lucrurile.

7. Citeste inainte de a intreba! Foloseste functia Search inainte de a posta. Sunt sanse ca intrebarea ta sa fi fost deja discutata.

8. Regulile enuntate ori interpretarea lor nu sunt subiect de dezbatere. Propunerile de modificare a regulamentului se trimit moderatorului pe mesaj privat. Tot pe mesaj privat se va intoarce si rezultatul analizei propunerilor.

9. In cazul in care apar situatii neprevazute in prezentul regulament administratorii vor lua masurile pe care le considera necesare si vor actualiza regulamentul pentru a reglementa situatiile nou aparute.II. SANCTIUNI


Invitam toti membrii sa participe la activitatea de moderare, folosind butonul “Raporteaza acest mesaj” (triunghi galben). Moderarea, dupa cum si suna termenul, combate abuzurile de orice fel.

Forumul functioneaza pe principiul cartonaselor, galbene si rosii. Un avertisment inseamna cartonas galben. La trei cartonase galbene se da cartonas rosu, adica eliminare.
In situatii exceptionale, in functie de gravitatea abaterilor, se poate elimina direct userul. Atat decizia de avertisment cat si cea de eliminare se analizeaza de catre administratori si moderatori si se supune votului.

Userul avertizat va avea urmatoarele restrictii:
-urmatoarele 10 mesaje moderate
-nu are acces la sectiunea Bursa
-nu are acces la mesaje private

Eliminarea e definitiva. Avertismentele expira dupa 30 de zile (dupa 30 de zile membrul avertizat isi recapata statutul). Avertismentele se sterg dupa un an (daca un membru primeste trei avertismente in decurs de un an este eliminat de pe forum).

Locked