corn de vitel
-
- Membru al forumului
cum se pregateste si curata un corn crud de vitel in vederea confectionarii de nock-uri?
-
- Membru al forumului
Re: corn de vitel
are ceva daca-l fierb sau il las vreo doua zile i soda caustica, sint crude si aun inceput sa miroasa cam naspa, ma gindesc ca daca le las in soda se mai arde sin proteina aia moale care putrezeste si le curat mai repede, ce ziceti, ar merge sau le stric? (stiu ca scheletele pt lab. de biologie se fierb in soda pt curatare)
-
- Membru al forumului
ok, multumesc mult, am plecat sa vad unde gasesc niste Givenchy la juma' de litru, la bidon de plastic
glumeam.... va multumesc mult pt sfaturi, ma duc sa le bag in detergent sa vedem ce o iesi. Multam mult!!!

-
- Membru al forumului
cristian_iepure wrote:are ceva daca-l fierb sau il las vreo doua zile i soda caustica, sint crude si aun inceput sa miroasa cam naspa, ma gindesc ca daca le las in soda se mai arde sin proteina aia moale care putrezeste si le curat mai repede, ce ziceti, ar merge sau le stric? (stiu ca scheletele pt lab. de biologie se fierb in soda pt curatare)
salutare eu curatam coarne de cerb cu ,apa oxigenata si nu se distruge nimic la ele
-
- Membru al forumului
multam, da' am si io vreo 4 picioare de vaca (de la genuchi in jos) pe la tara.
-
- Membru al forumului
Falco, situatia ta e cam naspa... Cred ca ar fi bine sa consulti un doctor... Sau un exorcist?

-
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::tgmures
- judet:mures
- Varsta:34
eu sper ca totusi de la genunchi in sus esti om:|
)

-
- Membru al forumului