am vrut sa tin sa nu vb despre asta pana nu termin constructia arcului compound dar am intampinat o problema serioasa si am nevoie de consiliere.
am inceput constructia lui care a decurs excelent desi am folosit materiale de foarte slaba calitate si scule de asemenea!
arcul "a fost" single cam si din nefericire doar camele au mai ramas de el ptr ca dupa a doua tragere unul dintre brate s-a rupt

imi pare rau ca nu am apucat sa ii fac o poza cat era intreg ptr ca nu am crezut ca va ceda iar acum tot ce as putea posta sunt camele care au facut fata furiei mele :D
acum trebuie sa spun ca bratele au fost confectionatedin schiuri dar greseala mea a fost ca am taiat marginile acestora slabindu-le rezistenta!
Florin (sper ca nu gresesc numele dc da imi cer scuze) mi-a facut o oferta excelenta ptr niste brate turnate dar ptr ca bugetul nu imi permite momentat a trebuit sa refuz

performantele arcului au fost uimitoare ptr mine fiind primul arc dar pacar ca nu a apucat sa traga decat o sageata care insa mi-a parut a avea o viteza f f mare.
arcul se incorda f greu trebuind sa folosesc ptr asta tot un "mecanism" homemade :D
ACUM INTREB:aveti careva o idee buna din ce altceva dect schiuri ar merge facute bratele al carui pret sa fie rezonabil(cat mai mic)?
numai bine,
PS:ptr cei care au avut rabdare sa citeasca postul multumesc