alta sigur nu mai fac
 alta sigur nu mai fac  ). Am vazut pe net un model de geanta pt iesiri in natura si m-a inspirat, dar am vrut sa fac ceva mai mult, asa ca am facut si un "suport" pt riser care se prinde cu suruburile folosite si la prinderea bratelor si o "tolba"(de tras) pe spatele gentii, am facut si o husa pt telefon si una pt aparatul foto. Urmeaza sa mai fac husa pt riser, husa pt bratele arcului care vor fi prinse de cureaua care vine pe umar si un tub imbracat in acelasi material pe post de tolba (de carat). Am folosit acelasi material din foaie de cort primit de la Florin mai demult si restu ce e de culoare neagra e cumparat
). Am vazut pe net un model de geanta pt iesiri in natura si m-a inspirat, dar am vrut sa fac ceva mai mult, asa ca am facut si un "suport" pt riser care se prinde cu suruburile folosite si la prinderea bratelor si o "tolba"(de tras) pe spatele gentii, am facut si o husa pt telefon si una pt aparatul foto. Urmeaza sa mai fac husa pt riser, husa pt bratele arcului care vor fi prinse de cureaua care vine pe umar si un tub imbracat in acelasi material pe post de tolba (de carat). Am folosit acelasi material din foaie de cort primit de la Florin mai demult si restu ce e de culoare neagra e cumparat  Pt intarire am folosit folie de parchet de 3mm intre 2 foi de cort. Mai pun poze cand o termin... enjoy
 Pt intarire am folosit folie de parchet de 3mm intre 2 foi de cort. Mai pun poze cand o termin... enjoymai multe poze