Si eu cred ca e practic. Facusem unul anul trecut, din piele groasa, cu care nu trageam bine, dar, cum l-am pierdut, nu m-am deranjat sa fac altul, pina saptamina trecuta, cind am facut unul din piele mai subtire in doua straturi, foarte simplu. Ma obisnuisem sa apuc coarda numai cu buricele degetelor, cu o manusa subtire, din material textil. Cu tab-ul trebuia sa agat coarda cam in zona articulatiei degetelor, si nu aveam o eliberare lina a sagetii.
Am tras duminica cu Andrei si mi-a placut cum se comporta noul tab. Pe Andrei nu am reusit sa -l conving sa incerce, la arcul sau de alun are o coarda foarte subtire, nematisata, care pisca al naibii de nasol. Dar data viitoare cu siguranta il conving sa isi faca unul, mai ales pentru asiaticul de 30 kg, cu care Andrei se straduie sa traga cu degetele goale. Piele am destula si o sa incerc mai multe modele. Manusa arata mai smecher, dar mie mi se pare ca, cu degetele goale (tabul se da mult mai usor la o parte decit ar lua sa scoti manusa))pot apuca capatul sagetii mult mai usor, si o pot rasuci mult mai repede pentru a o fixa rapid nock-ul pe coarda.