Tinta din folie de pus sub parchet...
-
- Membru al forumului
am scris in post!
150 lei ...
150 lei ...
- anasazzy
- Constructor de arcuri
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::bucuresti
- judet:----
- Varsta:43
Re: Tinta din folie de pus sub parchet...
am facut si eu o tinta dar doar din doua suluri de folie cam 40 metri patrati si are cam 45 cm diametru
.ce este super dupa ce am tras trei arcasi in ea cam doua ore abia se cunoaste urmele de sageti,si nu sintem chiar prosti tragatori am mai si atins tinta :mrgreen: :lol: .ai avut o idee super akila . iar ca greutate este super usoara ,o poti lega si de curea si ramii cu nadragii pe tine :mrgreen: :mrgreen: ...........marian

in încercarea de aşi prelungi viata uni oameni uită sa o trăiască
-
- Membru al forumului
nu am cantarit-o pentru ca nu parea o problema, dar daca as putea aprecia, cantareste cam 10-12 kg.
este foarte usoara, avand in vedere diametrul.
la fel cu urmele de sageti! foarte usoare semne, care nu pericliteaza integritatea structurala a tintei.
este foarte usoara, avand in vedere diametrul.
la fel cu urmele de sageti! foarte usoare semne, care nu pericliteaza integritatea structurala a tintei.
- cristiflorin
- Membru al forumului
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::cluj
- judet:Cluj
- Varsta:31
Nemaipomenit. Simplu si eficient. Si eu imi voi face una, cind o voi distruge pe cea pe care o am acum> o cutie de monitor, cu miner, de 19 inch , in care am bagat polistiren tare. V-as intreba insa daca stiti cum se printeaza imagini mari cu tinta standard , sau de ex. o imagine A2 pe hirtie A4.
-
- Membru al forumului
si eu vreau sa fac tinte de acest gen!
se pot printa pe un plotter ... exista centrele de copiere care pot printa dimensiuni mari.
poate pe langa facultatile de constructii, arhitectura, etc.
eu o sa cumpar niste hartie alba de impachetat si o fac niste desene, pentru a evita monotonia tintei de tir.
cu un marker negru poti face ce-ti trece prin cap (funny faces cu un mar in cap, diverse animale pentru cei pasionati de vanatoare, poza soacrei ... glumeam :lol: , etc.)
se pot printa pe un plotter ... exista centrele de copiere care pot printa dimensiuni mari.
poate pe langa facultatile de constructii, arhitectura, etc.
eu o sa cumpar niste hartie alba de impachetat si o fac niste desene, pentru a evita monotonia tintei de tir.
cu un marker negru poti face ce-ti trece prin cap (funny faces cu un mar in cap, diverse animale pentru cei pasionati de vanatoare, poza soacrei ... glumeam :lol: , etc.)
- cristiflorin
- Membru al forumului
Eu cred totusi ca ar fi util sa avem si tinte standard ca sa ne putem calcula scorul. In acest fel putem sti cam cit de rau sau bine stam, daca am facut progrese, sau daca ne trece prin cap sa concuram pe la vreun concurs. Poate pe viitor punem si un altfel de topic.
-
- Membru al forumului
n-am zis ca tintele standard sunt inutile, ci doar ca ar fi binevenita o schimbare de "peisaj".
cel putin pentru mine! ochirea unui mar desenat pe o tinta, este un exercitiu destul de bun.
cel putin pentru mine! ochirea unui mar desenat pe o tinta, este un exercitiu destul de bun.
-
- Membru al forumului
Poti utliza spre exemplu programul POSTERIZA ( ARE VARIANTA FREE PENTRU 15 UTILIZARI -dupa alea 15 imagini printate stergi programul si il reincarci pentru altele 15 ).Si pentru imaginea tintei poti sa iei de pe net tinte standard cu animale (nu am link-ul la indemina).cristiflorin wrote: V-as intreba insa daca stiti cum se printeaza imagini mari cu tinta standard , sau de ex. o imagine A2 pe hirtie A4.
-
- Membru al forumului
e ok Posteriza, dar presupune existenta unor fotografii destul de mari. se pot gasi pe www.sxc.hu, chiar si pe google.
depinde de tinta fiecaruia si ce fel de "target" prefera.
http://www.posteriza.com/es/index.php?o ... lang=en_US
se poate descarca de aici!
depinde de tinta fiecaruia si ce fel de "target" prefera.
http://www.posteriza.com/es/index.php?o ... lang=en_US
se poate descarca de aici!
- cristiflorin
- Membru al forumului
ok, mersi, o sa incerc sa scot o tinta pt indoors de 40 cm pe 4 foi A4, si apoi sa le lipesc.