Pe scurt:
-toval de 3 mm;
-piele intoarsa de capra de 1 mm pentru mascare, design si franjuri;
-piele de vitel de 1,5 mm pentru snururi si alte chestii de design;
-ornamente din metal si lemn (margele);
-ornamente din os (varful de sageata) si placuta obtinuta din partea lata a unui corn de ren (Tunderbird);
-blana de nurca pentru "codite";
-cauciuc neoprenic de 20 mm pentru captusirea fundului tolbei;
-piele de vipera cu corn (Vipera ammodytes ammodytes) provenita de la un exemplar mort intr-o crescatorie legala de vipere pentru venin; din respectiva piele s-a confectionat "colierul" din treimea anterioara a tolbei;
-piele de crotal diamant vestic (Crotalus atrox) provenita din "borcanele cu muraturi" ale laboratorului (exemplarul de la care s-a prelevat pielea mi-a fost donat mort in urma cu doi ani de catre proprietarul SC. Exotic Land SRL - expozitie intineranta de reptile - si nu avea valoare stiintifica intrucat nu se cunostea originea specimenului); din pielea de crotal, dublata cu toval de 3 mm s-a confectionat cureaua tolbei;
-fir textil sintetic pus in trei; cu el s-a cusut tolba.
Tolba s-a dorit a fi o combinatie intre modelele tip "Howard Hill" si o tolba amerindiana. Scopul era acela ca tolba sa poata adopasti pana la 40 de sageti cu diferite destinatii. Ce a iesit... judecati singuri.
P.S. 1: In fotografii, tolba contine 18 sageti, iar spatiul ramas ma face sa cred ca mai intra cel putin 25-30. Mai inghesuite, dar intra

Sagetile sunt confectionate pentru Martin Dream Catcher si le-am construit "printre picaturi" incapand cu luna aprilie

Caracteristicile sagetilor sunt:
-shafturi POC cu spin 60-65;
-lungime 30 inch;
-varfuri de 125 grains
-pene True Flight Traditional Barred de 5 inch RW shield dispuse helical;
-FOC pozitiv intre 10% si 12% in cadrul setului de 18 bucati;
-greutate 35,8 grame plus minus 20-28 zecimi de gram (552.477 grains), ceea ce inseamna ca se va trage cu 9,5 grains/lbs, intrucat la lungimea mea de intindere arcul are 58 lbs.
Crestingul sagetilor este identic cu al setului lucrat in iarna pentru longbow-ul cu care am fost la indoor. Imi place albastrul si...cred ca am cam ramas in pana de imaginatie

P.S. 2 Imi cer scuze daca topicul acesta este un pic cam amestecat... Initial am dorit sa postez numai tolba. Cum insa si sagetile erau in ea...mi-am permis sa le descriu putin si pe acestea.

Numai bine