Eu ma gandeam asa....iei fasii de carton late de sa zic 30cm si lungi de cat se poate.....cu cat mai lungi cu ata mai bine si mai usor....si incepi si faci sul prima fasie de carton.....si tot facand-o sul asa, ea incepe si se ingroasa.... ca sa stea mai bine ai putea sa pui si niste lipici ceva si dupa ce ai terminat cu prima fasie, treci la a 2-a si faci sul peste asta deja facuta sul.....si tot asa pana iti iese o tinta rotunda, cu ce diametru vrei tu, si groasa de 30cm sa zic...sau poti sa o faci de 25 cm ca e suficient ma gandesc...gaura aia de care ziceam eu ar iesi fix in mijloc... in momentul in care faci sul prima fasie de carton....e destul de greu sa o pliezi foarte foarte strans incat sa nu ramana gol....nu stiu daca m-am facut inteles....oricum era doar o idee....numai ca trebuie pus ceva acolo in mijloc sa nu treaca sageata prin tinta...poate reusesti sa o faci sul foarte strans si atunci la mijloc nu mai ramane gol.... ..iar daca folosesti lipici....aracet ma gandesc, la final cartoanele stau lipite unul de altul...mai trebuie doar cum ai zis tu...eva sarma sa o legi cumva de un trepied si gata....UN alt material care mie mi se pare super pentru tinta....e folia asta care se pune sub parchet... se gaseste si groasa de 1 cm cred.UN sul de ala are diametru cam de 35 cm, si lungime cam de 120cm parca....nu mai retin chiar exact... oricum....daca are 120cm lungime....ar merge taiat in 4....si ar iesi 4 bucati de sul late de 30cm..... toate aceste 4 bucati daca le faci sul impreuna, iese o tinta cu un diametru destul de mare, si o latime de 30cm...mai trebuie doar niste banda de aia super tape... sa le tina strans facute sul, si gata....avantajul e ca sagetile ies foarte usor din tinta, si tinta e usoara, si un sul de ala e cam 40 ron, daca nu ma insel....nici nu raman gauri in materialul ala...e super....ma bate gandul sa-mi fac si eu una asa....sincer nu mai retin daca e chiar 40 de ron....dar oricum merita.... pai din 2 suluri de alea lungi de 120cm, iese ditamai tinta.....pentru cine sta la curte sau are masina sa o transporte eu zic ca e super faina...