Tinta din folie de pus sub parchet...
-
- Membru al forumului
NIci un liant.....daca sta cineva si struneste de folie , ea se strange foatre bine.....intradevar era fain sa mai fi avut o culoare...dar ar fi inseamnat sa mai dau 140 de mii...si deja costurile ar fi crescut....oricum e ok si asa....important e mijlocul sa fie galben, si mai ales sa-l nimeresti.....si eu is curios cat o sa tina tinta asta....chiar te rog sa furi ideea si eventual sa o imbunatatesti....daca nu doream acest lucru, nu mai puneam poze.. :mrgreen: ....glumeam....am vrut sa fac una de asta pentru ca din carton s-au tot facut .....asta e un pic mai scumpa sa zic asa.....dar eu unu zic ca merita efortul.....tinta e super usoara, sagetile ies foatre usor din ea.....deci are si avantaje....singura problema ar fi sa tina.....cam atat...
-
- Membru al forumului
Re: Tinta din folie de pus sub parchet...
Betoana tinta asta, cred ca e cea mai buna solutie, ramane de vazut cum rezista in timp.
Buna idee!
Buna idee!
-
- Membru al forumului
Foarte faina tinta.Exiata posibilitatea ca o sageata trasa dintr-un arc de 20 de kgf sa treaca prin tinta?
-
- Membru al forumului
Pai sagetile alea care is infipte in ea au fost trase dintr-un arc de 17 kg......si au intrat doar vreo 6cm in tinta......nici cu arc de 30kg nu cred sa iasa pe partea cealalta.....are 35 cm grosime ......oricum maine plec vreo 3 zile la munte si o sa iau tinta cu mine pentru niste trageri :lol: ....sper sa nu uit sa iau si aparatul foto....
- Alin
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::Gherla
Akila, avantajul tintei tale e, ca are doua fete, se degradeaza una.. o intorci si ai tinta noua...
-
- Membru al forumului
Aceasta tinta am facut-o in felul asta pentru ca deja pe forum erau vreo 3 facute din carton....asa cum am promis la un moment dat( eu nu prea uit ce promit), am facut o tinta din folie de pus sub parchet....eram si presat de timp, manie dimineata plec la munte si vroiam o tinta noua, si m-am gandit sa fie diversitate.....sa existe cat mai multe variante, pentru ca cei care vor o tinta, sa aiba de unde sa aleaga......fiecare tinta are avantajele si dezavantajele ei si bine-inteles costurile ei.....cine e dispus sa plateasca, are acum o gama mai variata de unde sa aleaga....sper ca am fost de ajutor....am sa revin in 3 zile cu poze.....numai bine...
-
- Membru al forumului
salut Akila,
foarte faina tinta si cred ca este destul de rezistenta. oricum fata de 2-300 lei, cat este una din polifoam, asta este foarte rezonabila.
asteptam poze si detalii privind rezistenta tintei la mii de sageti.
numai bine!
foarte faina tinta si cred ca este destul de rezistenta. oricum fata de 2-300 lei, cat este una din polifoam, asta este foarte rezonabila.
asteptam poze si detalii privind rezistenta tintei la mii de sageti.
numai bine!
-
- Membru al forumului
Poze si detalii, sunt la topicul ..."iesire in natura la Borsec"...puteti vedea acolo cum arata tinta dupa 1000 de sageti trase in ea in decursul celor 2 zile cat am stat la Borsec....merci pentru aprecieri....
-
- Membru al forumului
salut,
am facut si eu o tinta din folie pentru izolare sub parchet.
initial cumparasem 3 suluri de folie, de grosimi diferite (5mm, 3mm si 2mm), dar am ajuns doar la 70 cm in diametru si doream sa fie mai mare, asa ca am mai luat 3 suluri de 2mm (cea roz).
in final tinta are 1m in diametru si arata ca in pozele de mai jos:

urmeaza sa fie legata de un suport de lemn!

cateva sageti la tinta, cam 15-17m ...

una deasupra tintei!
)
costuri totale! aprox 150 lei!
numai bine!
am facut si eu o tinta din folie pentru izolare sub parchet.
initial cumparasem 3 suluri de folie, de grosimi diferite (5mm, 3mm si 2mm), dar am ajuns doar la 70 cm in diametru si doream sa fie mai mare, asa ca am mai luat 3 suluri de 2mm (cea roz).
in final tinta are 1m in diametru si arata ca in pozele de mai jos:

urmeaza sa fie legata de un suport de lemn!

cateva sageti la tinta, cam 15-17m ...

una deasupra tintei!

costuri totale! aprox 150 lei!
numai bine!
-
- Membru al forumului
Ssal...arata mai bine a ta....eu nu mi-am mai batut capu sa o tund, ca sa aiba marginea frumoasa asa.....fain....felicitari...