Raspuns pentru vraciu_k13, si nu numai

Arbalete, scuturi, coifuri...
Post Reply
User avatar
domide
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
Posts: 1288
Joined: 05 Feb 2010, 15:25
Am un arc: da
Construit de mine: da
locuiesc in:: Deva H
judet: Hunedoara
Varsta: 40

Raspuns pentru vraciu_k13, si nu numai

Post by domide » 18 Nov 2012, 20:47

Pentru cei mai tineri, si nerabdatori, care "nu au timp" sa citeasca.... CITITI macar postul de la anunturi: "De luat aminte":

Am citit pe chat un mesaj, in care se cer informatii despre construirea unei arbalete. Raspunsul este: Cititi posturile din "Replici medievale", si luati aminte la avertizari. Nu va dorim sa aveti de-a face cu autoritatile statului...

Raspuns concret pentru vraciu_k13:

In Romania detinerea unei arbalete este interzisa, fara o notificare la politie. Este echivalentul detinerii unei arme de foc!
Informatii despre construirea unei asemenea "arme" nu ai sa primesti de la membrii forumului - ma refer la membrii responsabili (fara suparare :) )

Pentru orice fel de informatii referitoare la construitul de ARCURI, sageti sau accesorii, poti citi pe forum, poti sa intrebi, si vei fi indrumat de cei care se pricep.

Chiar si o replica medievala se poate construi doar: FARA sistem de armare - declansare. - si nici asa nu esti sigur ca nu ai probleme...

Pentru mesaje, te rog sa folosesti calea simpla - PM (mesaj privat), daca doresti sa te adresezi unui membru anume, sau daca este un subiect de interes general, poti foarte bine sa deschizi un topic nou, la rubica dorita.

Toate cele bune!
"Prietenia este incercarea prin care se masoara un om" - Oscar Wilde

[unitatea de masura este numarul acelora care iti trec pragul]

Post Reply