Arbalete, scuturi, coifuri...
-
mecaboy - Membru al forumului

Stilet
-
edwaits
- Membru al forumului

- Am un arc:da
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::Timisoara
- judet:Timis
- Varsta:35
din cate imi amintesc ce ai tu acolo e o baioneta de parada, e din RSR asa ca-i de prin 60- 98, lama o cureti cu solutie ptr curatat argintaria [nu mai stiu cum ii zice] iar teaca daca-i de alama/cupru la fel .lama o dai cu ulei ptr intretinerea armei si teaca o sufli cu lac incolor [parca esti machetist, asa ca ar trebui sa dai de un aerograf si niste lac acrilic.........iar daca nu si cel din spray merge]
acum m-am uitat mai bine............teaca e suflata? asa pare..........atunci trebuie dupa curatare sa o sufli cu auriu.
kazuki tomokawa
-

Teaca este din alama.Eu am o solutie de la Tzepter de curatat oalele foarte buna,pe care o folosesc si la curatatul cablajelor inainte de imprimare.Am sa incerc sa foloseasc acea solutie si sa dau cu un lac de protectie.
Multumesc pentru sugestie
-

Asa scrie in instructiuni ca se numeste,daca la asta faci referire

-
lup_alb - Membru al forumului

Este un stilet militar de parada din anii 1960-1970. Lama in 3 (sau 4) muchii era caracteristica unui anumit tip de stilet si anume stiletto-ul Italian, in special cel milanez. Exista stilete cu 2 taisuri dar si stilete fara tais de loc, si anume stiletele cilindrice numai pentru impuns. In renastere stiletul era arma tipica a asasinilor. A devenit arma ornamentala de parada in secolul 20 cand s-a renuntat la sabia de parada, desi regimentele de garda inca mai folosesc sabia de parada uneori.