desene,decoratiuni pt arcuri

Marochinarie, sculptura, turnatorie, calarie, x-ie
Post Reply
Pisic
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da
desene,decoratiuni pt arcuri

Post by Pisic » 22 Mar 2008, 15:31

Pe forumurile din state am vazut mai multe arcuri cu desene pe ele si mam gandit cum ar arata asa ceva pe un arc : http://www.99poze.ro/_878959959/ (aia cu mov,verde si albastru ii coperta mea la carnet,asa ca nu radeti de ea,iar celelalte is facute ieri pe la 12 noaptea,din plictiseala.Pe un arc arata mult mai fain pictate cu vopsea si lacuite) .Am mai vazut arcuri facute dupa lord of the rings cu frunzulite din nu stiu ce material,aratau fain,da' prin Romania nu cred ca se gaseste asa ceva.
Astept pareri si daca aveti si ceva idei noi,is binevenite.
' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Re: desene,decoratiuni pt arcuri

Post by akila » 22 Mar 2008, 22:25

Pai ai fi putut sa faci poze si sa le arati asa ca si poze..nu se ne dai un link, unde gasim matrimonialesi alte minuni de genu asta...eventual poate ne mai luam si un virus in freza...asa ca tot nu am treaba acasa ...sa ma apuc de lucru pe la calculator....eu zic sa scoti link-ul ala de acolo si sa pui poze cum facem toti aici pe forum....

Pisic
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Pisic » 23 Mar 2008, 12:30

Image cam la asa ceva ma refeream (deci il rog pe Florin sa modifice primul mesaj,eu tot nu gasesc butonasul acela,so fi ascuns pe undeva)

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 23 Mar 2008, 23:47

Salut...da is faine ..alea de arata ca si cum ar fi sculptate se fac din ceva poliuretanic..este un praf care il amesteci cu apa..si iese asa ca o plastilina....si se pune pe arc si se modeleaza cum vrei....cat depsre cum se corecteaza un mesaj fii atent....cand deschizi o pagina unde tu ai postat ceva...la mesajul tau trebuie sa iti apara in dreapta sus niste optiuni....si scrie:EDIT, pe urma ai un X,pe care daca dai click stergi mesajul, pe urma ai semnul exclamarii intr-un triunghi!, si mai ai QUOTE...daca apesi pe edit, iti poti modifica mesajul, si pe urma dai iarasi,SUBMIT si gata.....

Pisic
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Pisic » 13 Jun 2009, 13:00

acum lucrez la un arc,si m-am gandit sa ii pun la capete,pe o portiune de vo 20 de cm,scoarta de mesteacan,foaia daia subtire,dar problema e ca nu stiu cu ce sa o lipesc,si cum sa o fac ,,dreapta'',fara carlionti si denivelari;dupa lipire va fi lacuita;vreau sa nu se vada urmele de lipici,sau alte treburi,deci nu pot sa o lipesc cu clei de oase,sau peste;un lipici usor de curatat ar fi ala pe baza de apa,pt lipit hartie,care il pot curata dupa se am lipit scoarta,dar nu stiu daca e destul de rezistent...

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 04 Jul 2009, 13:53

stai ca nu am inteles....de ce adica nu poti lipi cu clei de piele, sau peste??? cleiul de genu asta se curata imediat cu o vata imnuiata in apa fierbinte.....el dupa vreo cateva minute, se gelifiaza, si poti sa-l iei foarte usor, sau cum ti-am zis..cu ceva inmuiat in apa calda..

Pisic
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Pisic » 04 Jul 2009, 19:13

:))da,merci,la asta nu m-am gandit...

Post Reply