Bonsai Pots

Marochinarie, sculptura, turnatorie, calarie, x-ie
Post Reply
dady
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::tgmures
judet:mures
Varsta:34
Bonsai Pots

Post by dady » 30 Dec 2009, 01:16

O pasiune veche dea mea ce tot asteapta sa se fructifice dupa mai multe incercari in fiecare an mai mult sau mai putin esuate. Sper ca dupa ce vine putin caldura sa colectez cativa copacei sa incerc iar. in anii astia am adunat si ceva informatie si ceva experienta (nu f multa) din incercarile ce le-am avut si am zis sa incerc cateva vase din lut (artificial) sa vad ce iese in asteptarea copaceilor ;). acum 2 zile am facut vasele, ieri le-am dat un strat de vopsea destul de diluata si astazi un strat de lac pt ca nu rezista la umezeala f bine. desi stiu ca nu sunt foarte indicate vasele lacuite sau de plastic nu cred ca vor afecta f tare planta. si cam asta a iesit:
Image
Image
Image

cateva poze cu ce stil de bonsai s-ar potrivi pt aceste vase (stiu, pina sa ajumg sa am asa copacei ar mai trece vo 2 generatii, dar e doar o idee despre stilul ce as pute sa-l abordez la formele astea de vase)
Image
Image
Image

andrei88
Membru al forumului
Membru al forumului

Re: Bonsai Pots

Post by andrei88 » 30 Dec 2009, 10:17

Foarte faine vasele,abia astept sa vad ce fel de copacei o sa pui in ele.Sucess in continuare

andrei88
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by andrei88 » 30 Dec 2009, 18:06

Am gresit cu ceva????Scuze :d

dady
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by dady » 30 Dec 2009, 18:46

Andrei vad ca esti fascinat de cultura japoneza , nu esti tentat sa inveti si karate ? b-(
hmm... da, sunt foarte fascinat de japonia si am vo 6 de Shotokan si 2 ani de Kyokushin :D... dar a trecut ceva vreme decand nu am mai practicat si sper ca voi avea candva timpul necesar sa ma apuc dinnou.

dady
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by dady » 03 Jan 2010, 22:43

cativa viitori bonsai, unii cu radacini si altii pusi sa faca radacini :D :
Image