cred ca urmeaza o pipa a pacii pt ca peretele "simetric" e gol ;)
dreamcatcher
-
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::tgmures
- judet:mures
- Varsta:34
m-a impresionat povestea si simbolistica lui, mi-a luat vo ora, mai am de adaugat o scoica ;) si una din bilute ar fi tre sa fie alba... in fine nush cati or sa observe ;)

-
- Membru al forumului
Re: dreamcatcher
Salut,super tare...nu stiam ca mai sunt si altii pasionati de asa ceva pe forum....yo fac asta de vro 2-3 ani incoace.Poate o sa ma indur si o sa pun si eu cateva poze......app de pipa
yo o am si pe aia ;)

-
- Membru al forumului
- locuiesc in::tgmures
- judet:mures
- Varsta:34
nice, poi pune ceva poze ;), eu mi-am cam ales modelu, acuma urmeaza sa ma apuc de ea 
as fi vrut si o coama de pene dar... nu gasesc pene d-alea
si mai ales atatea

as fi vrut si o coama de pene dar... nu gasesc pene d-alea

- Vreascu
- Membru al forumului
- locuiesc in::Iasi
- judet:Iasi
- Varsta:35
Salut...foarte frumos...din curiozitate am cautat pe net legenda ..legendele..si este intradevar frumos...Cat de repede fac si eu unu sau mai multe...
...Acuma am o intrebare ...aveti idee careva daca avem un echivalent al acestui talisman in mitologia-traditia-mistica romaneasca veche...si daca da, cam cum arata.
Eu am asa niste urme de amintiri de prin basmele copilariei ca si la noi se punea nush-ce la capataiul pruncului sau a tanarului sa il fereasca de visele rele. Sau sa il fereasca de personajele negative traditionale (zmeu, gheunoaie, scorpie) care puteau folosi visele ca poarta, cale de a ajunge la personaju cu pricina...
Master Gugal nu ma ajutat cu nimic...cred ca tre sa dau colbu jos de pe cartile de basme...

...Acuma am o intrebare ...aveti idee careva daca avem un echivalent al acestui talisman in mitologia-traditia-mistica romaneasca veche...si daca da, cam cum arata.
Eu am asa niste urme de amintiri de prin basmele copilariei ca si la noi se punea nush-ce la capataiul pruncului sau a tanarului sa il fereasca de visele rele. Sau sa il fereasca de personajele negative traditionale (zmeu, gheunoaie, scorpie) care puteau folosi visele ca poarta, cale de a ajunge la personaju cu pricina...
Master Gugal nu ma ajutat cu nimic...cred ca tre sa dau colbu jos de pe cartile de basme...