dreamcatcher

Marochinarie, sculptura, turnatorie, calarie, x-ie
Post Reply
dady
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::tgmures
judet:mures
Varsta:34
dreamcatcher

Post by dady » 15 Apr 2009, 22:23

m-a impresionat povestea si simbolistica lui, mi-a luat vo ora, mai am de adaugat o scoica ;) si una din bilute ar fi tre sa fie alba... in fine nush cati or sa observe ;)
Image
Image

cred ca urmeaza o pipa a pacii pt ca peretele "simetric" e gol ;)

Greenarrow
Membru al forumului
Membru al forumului

Re: dreamcatcher

Post by Greenarrow » 16 Apr 2009, 01:20

Salut,super tare...nu stiam ca mai sunt si altii pasionati de asa ceva pe forum....yo fac asta de vro 2-3 ani incoace.Poate o sa ma indur si o sa pun si eu cateva poze......app de pipa :)) yo o am si pe aia ;)

dady
Membru al forumului
Membru al forumului
locuiesc in::tgmures
judet:mures
Varsta:34

Post by dady » 16 Apr 2009, 09:57

nice, poi pune ceva poze ;), eu mi-am cam ales modelu, acuma urmeaza sa ma apuc de ea :)
as fi vrut si o coama de pene dar... nu gasesc pene d-alea :(( si mai ales atatea

Vreascu
Membru al forumului
Membru al forumului
locuiesc in::Iasi
judet:Iasi
Varsta:35

Post by Vreascu » 16 Apr 2009, 11:41

Salut...foarte frumos...din curiozitate am cautat pe net legenda ..legendele..si este intradevar frumos...Cat de repede fac si eu unu sau mai multe... :)
...Acuma am o intrebare ...aveti idee careva daca avem un echivalent al acestui talisman in mitologia-traditia-mistica romaneasca veche...si daca da, cam cum arata.
Eu am asa niste urme de amintiri de prin basmele copilariei ca si la noi se punea nush-ce la capataiul pruncului sau a tanarului sa il fereasca de visele rele. Sau sa il fereasca de personajele negative traditionale (zmeu, gheunoaie, scorpie) care puteau folosi visele ca poarta, cale de a ajunge la personaju cu pricina...
Master Gugal nu ma ajutat cu nimic...cred ca tre sa dau colbu jos de pe cartile de basme...

Post Reply