pana acum tot ce am prelucrat din lemn a fost cu ajutorul cutitului
vreau sa incerc ceva mai mare si am nevoie de unealta respectiva, cutitoaie, am vazut la 'mora' ca au asa ceva dar pretul este prea mare pt mine, poate cineva sa ma ajute cu unealta respectiva sau cu un sfat rezonabil?
caut cutitoaie
-
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::ploiesti
- judet:prahova
- Varsta:33
-
- Membru al forumului
Re: caut cutitoaie
salut
incearca pe la un atelier de tamplarie sa gasesti un cutit de abrig rupt si o ascuti ii sudezi 2 manere din teava si ti-ai facut cutitoaie
incearca pe la un atelier de tamplarie sa gasesti un cutit de abrig rupt si o ascuti ii sudezi 2 manere din teava si ti-ai facut cutitoaie
- florinarnaut
- Constructor de arcuri
- locuiesc in::Brasov
La astfel de materiale sudarea este o operatie dificila.iceman wrote:salut
Daca ai cu ce

ps. Sa-ti confectionezi singur o cutitoaie e o provocare!
"Traieste de parca n-ar muri niciodata, si apoi moare fara sa fi trait"
- Dalai Lama -
- Dalai Lama -
-
- Membru al forumului
salut
da se sudeaza mai greu.... merge cu ea la un atelier auto, cam toate au sudura in argon si il costa maxim 20 lei sa ii puna 2 manere de teava subtire. cele din comert sunt scumpe si proaste pe deasupra, grosiere, am vazut la practiker si eu e grosolana
da se sudeaza mai greu.... merge cu ea la un atelier auto, cam toate au sudura in argon si il costa maxim 20 lei sa ii puna 2 manere de teava subtire. cele din comert sunt scumpe si proaste pe deasupra, grosiere, am vazut la practiker si eu e grosolana
- florinarnaut
- Constructor de arcuri
- locuiesc in::Brasov
Da iceman , dar calitatea cutitoaiei nu e data numai de material, e important si cum sint asezate minerele fata de unghiul de aschiere,si cred ca mai ascunde secrete desi pare banala,motiv pt care recomandam una "originala" . Sigur ca poti sa confectionezi si una ad-hoc dar nu-i acelasi lucru...Apropo "originale" se mai gasesc la piata de vechituri , comercianti nu le apreciaza valoarea si le dau pe te miri ce..
Numai bine!
Numai bine!
"Traieste de parca n-ar muri niciodata, si apoi moare fara sa fi trait"
- Dalai Lama -
- Dalai Lama -
-
- Membru al forumului
De la vechituri eu am luat una mai mare la 30 lei si mai avea si altele mai mici la 20 lei! Daca stii unde sa cauti gasesti scula buna la pret accaptabil. La Practiker parca sau la Obi am vazut la 120 lei produsa de Connnex!florinarnaut wrote:Da iceman , dar calitatea cutitoaiei nu e data numai de material, e important si cum sint asezate minerele fata de unghiul de aschiere,si cred ca mai ascunde secrete desi pare banala,motiv pt care recomandam una "originala" . Sigur ca poti sa confectionezi si una ad-hoc dar nu-i acelasi lucru...Apropo "originale" se mai gasesc la piata de vechituri , comercianti nu le apreciaza valoarea si le dau pe te miri ce..
Numai bine!