foale
-
- Membru al forumului
- Am un arc:nu
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::fagaras
- judet:brasov
- Varsta:37
Re: foale
prima placa am reusit deja sa o prind de camera , celelate trei sunt taiate, mai trebuie gaurite ,
camerele sunt de dacie, maine o sai montez si valvele, in cateva zile sper sa fie gata.
camerele sunt de dacie, maine o sai montez si valvele, in cateva zile sper sa fie gata.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
- Membru al forumului
Salut!
de functionat va functiona foarte bine. presimt asta, terminata ar trebui sa arate cam asa: valvele functioneaza nemaipomenit de bine, de suflat sufla foarte bine,mai am de montat teava de aer si sa-i construiesc suportul pe care va fi fixata , ma gandeam sa fac o modificare la sistemul de actionare, nu stiu inca sa vedem cum se comporta.
de functionat va functiona foarte bine. presimt asta, terminata ar trebui sa arate cam asa: valvele functioneaza nemaipomenit de bine, de suflat sufla foarte bine,mai am de montat teava de aer si sa-i construiesc suportul pe care va fi fixata , ma gandeam sa fac o modificare la sistemul de actionare, nu stiu inca sa vedem cum se comporta.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Pisic
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
cand faci trecerea din foale la teava ai grija sa o faci lin,sa o faci sub forma de trunchi de con,care treptat se transforma in cilindru,ca daca nu,aeru nu curge lin
' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.
-
- Membru al forumului
Pisic wrote:cand faci trecerea din foale la teava ai grija sa o faci lin,sa o faci sub forma de trunchi de con,care treptat se transforma in cilindru,ca daca nu,aeru nu curge lin
OK! Multumesc de sfat.
-
- Membru al forumului
-
- Membru al forumului
Pisic wrote:cand faci trecerea din foale la teava ai grija sa o faci lin,sa o faci sub forma de trunchi de con,care treptat se transforma in cilindru,ca daca nu,aeru nu curge lin
Pisic - cu reductia mea din poza - foalele functioneaza impecabil- am mai marit un pic gaura mica cu un burghiu de 15.
Ce mai am de facut este sa pun o mica greutate deasupra pt a mari presiunea la burduful de sus, el dazumflandu-se lin din greutatea proprie.
Nu eram sigur daca burduful de sus o sa apuce sa se umple cu aer, dar daca foalele sunt etanse nu este nici o problema.
Sunt multumit de foale si va recomand celor pasionati de fierarie sa incerce - nu se compara cu nici un ventilator- o sa va convingeti singuri.
Cand o sa realizez si suportul am sa mai postez aici -sper in vreo 2 saptamani ca acuma sunt ocupat.
-
- Membru al forumului
un site foarte bun: http://paleoplanet69529.yuku.com/
aici am gasit pe cineva care a mai facut modelul asta de foale
aici am gasit pe cineva care a mai facut modelul asta de foale