da, e un bumerang clasic din lemn de salcam - cel putin 10 ani am tot poftit la lemnul din care l-am facut - era intr-un salcim in fata blocului unde locuiam si-l vedeam toata ziua, o forma perfecta. intr-o primavara am fost pe faza cind cu curatenia de primavara - m-am infiintat cu firezu si m-am oferit voluntar. pina la urma i-am dat si astuia de capat.
de zburat zboara, se intoarce, dar il tin de colectie, e prea frumos sa-l trancalesc, am altele mai "heavy duty" si mai putin periculoase. astea clasice cam dor

si eu sint fan, la anul implinesc 30 de ani de la primul bumerang reusit si vreo 35 de la prima experimentare a principiului
asa cum zicea Florin, care a remarcat ceva care putini au remarcat, e un cutit f confortabil, defapt e o "dezvoltare" a "clasicului" cutit viking de femei, care era mai degraba un cutitas micut - asta-i unul cu o lama de vreo 15-16 cm (ca de obicei am uitat sa-l masor inainte de a-l inmina clientului

la acel stil de cutit ma cam enerva ergonomia, senzatia de a tine in mina o jumate de foarfeca, asa ca, in primul rind a fost o cautare in domeniul ergonomiei si abea apoi una estetica, care a reiesit oarecum automat din prima.
trebuie doar sa-mi inving lenea (eu ii zic lipsa de energie) si am sa mai postez facaturi de ale mele. pacat ca nu ma pot baga in seama cu arcuri...