Slana de porc

poze, linkuri, subiecte pe care nu le poti cataloga in nici un alt subiect ...
Locked
User avatar
candavaly
Membru al forumului
Membru al forumului
Posts:102
Joined:24 Jun 2007, 20:15
Am un arc:da
Construit de mine:nu
locuiesc in::Bucuresti
judet:Bucuresti
Varsta:28
Location:Bucuresti
Contact:
Re: Slana de porc

Post by candavaly » 10 Sep 2009, 10:03

Cred ca am uitat sa spun si de modul de servire...
unul e cel de a taia slanina felii dupa care cuburi
alta e aceea de a taia felii f f f subtiri si lungi
si intradevar... dupa cum s-a spus si mai sus... slanina pusa la saramura se poate pune in frigider pt a se intari si a o putea taia si manca
cat despre ceafa de porc, carnati, toba, chisca... mananc oricand cu placere
(vedeti ca la porc merge vin negru... de ala care pateaza dintii) :) si/sau tuica / palinca

haideti ca mai avem vreo 3 luni si ne dam iarasi pe brazda cu porcul
anu asta am zis ca il vanez prin curte cu arcul :)) si apoi il tai

dar de POMANA PORCULUI cu varza murata si mamaligura ce spuneti?
:D/ :- :-
Die with your boots on ! ! !

Locked