Aprecieri si incurajari

poze, linkuri, subiecte pe care nu le poti cataloga in nici un alt subiect ...
Post Reply
ender
Membru al forumului
Membru al forumului
Aprecieri si incurajari

Post by ender » 22 Nov 2010, 11:41

Buna dimineata,

M-am gandit aseara sa va scriu. Da, voua oameni frumosi de pe acest forum. Vreau sa va apreciez pentru ceea ce faceti. Sunteti niste exceptii minunate, care merg impotriva curentului. Care credeti in munca manuala, in frumos, in prietenie. Si asta intr-o lume in care este atat de putin loc pentru toate astea. Dar voi v-ati facut timp. Credeti in asta. Fiecare isi aduce bucatica lui de unicitate la un tablou atipic contemporan. Ma simt onorat de prezenta voastra aici. De existenta voastra. Voi aduceti frumosul, il creati, nu il cumparati!

Am vazut / citit si mizerie pe acest forum. M-a dezgustat si m-a facut sa ma indepartez. Dar, ceea ce m-a facut sa nu plec este lumina, potentialul ce exista in noi, in fiecare dintre noi. Potentialul creativ, potentialul cald. Stiu ca este greu. Stiu ca uneori ne vine sa ne oprim. Pentru ceea ce putem fi, sa nu ne oprim! Pentru a avea de ce ne bucura. Pentru a avea ce povesti. Pentru a trai mai mult decat pentru rutina zilnica. Pentru a putea privi cu bucurie in urma si sa zambim.

Sa pastram, sa crestem ceea ce avem! Sa nu ne oprim! Cam atat am avut de zis. :)

Cu recunostiinta,
Sergiu

baloghbela00_HD
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::hunedoara
judet:hunedoara
Varsta:38

Re: Aprecieri si incurajari

Post by baloghbela00_HD » 22 Nov 2010, 20:08

Ai dreptate ender.Dupa cum se vede cind au disparut agitatorii , forumul a redevenit un loc de refugiu ,de reincarcat bateriile un loc unde de destinzi ,te rupi de problemele de serviciu sau personale si te 'revezi 'cu prieteni pe care poate ii si cunosti personal sau nu si cu care poti discuta de acelasi hobby comun .Mai invatam si lucruri noi (leaganul a la bunica ), ne perfectionam cu anumite tehnici .Ne distram si ne simtim bine .
SANATATE MAXIMA SI SA NE VEDEM CU BINE
http://asociatiaordinularcasilorhunedoa ... venit.html

Post Reply