Intrebare

poze, linkuri, subiecte pe care nu le poti cataloga in nici un alt subiect ...
Pisic
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da
Re: Intrebare

Post by Pisic » 02 Mar 2011, 17:19

[off topic]

nipru aka dnepr aka motor deala rusesc urat si masiv ? :))

poti gasi motoare dastea si cu 100 de $,depinde de stare,de acte,si nu in ultimul rand de model....modelele mai noi sunt mult mai ieftine ca si alea vechi,dar nu au forma aia misto

mai strang ceva bani si in vara cred ca ma apuc sa caut un k750 cu acte
' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.

Dediu00ro
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::Galati
judet:Galati
Varsta:24

Post by Dediu00ro » 02 Mar 2011, 18:01

Din spusele mai multor detinatori de Black Widow, cica nu sunt chiar cele mai rapide arcuri, dar sunt foarte stabile si precise.
Cica arcurile de la Border Archery sunt mai rapide/cele mai rapide (din ce spune lumea).
Show without showing what u know without knowing

Casspius
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Casspius » 04 Mar 2011, 19:16

Florin, poti cumpara Dreamcatcher. A intrat din nou in productie si este prezent si in catalogul Martin de anul acesta. Il poti achizitiona din Europa. Mergi pe pagina Martin, cauta la "locate dealer" si vei gasi si in Franta si in Ungaria si in Belgia, Germania etc. Pe urma nu ai decat sa iei legatura cu dealerul european si treaba-i ca si rezolvata.
Eu unul asa intentionez sa fac pentru ca si eu imi doresc acelasi Dreamcatcher :)
Cat priveste arcurile Black Widow...ce sa zic... am vazut unul la un neamt care venise sa vaneze in Bulgaria si s-a oprit la intoarcere in Constanta la niste amici. Sincer...m-a dat pe spate. Avea un PSR III Autumn Oak de 60 inch si 62 lbs la 26,5 intindere. Nu am avut insa curaj sa-l rog pe tip sa ma lase sa trag si eu o sageata-doua ca sa-mi fac idee. Oricum, daca voi avea vreodata banii... este pe lista mea (insa dupa Dreamcatcher ca si preferinte :))

Numai bine

dragosb
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by dragosb » 06 Mar 2011, 21:36

Sharpshooter wrote: aproximativ 5% din arcasi sunt stangaci. Speranta moare ultima oricum...
Suntem deja 5 stangaci la mal de mare... concetratia e mai mare aici :)) Si se poate spune ca avem aproape toate tipurile de arcuri: un recurve one-piece (cred ca il cunosti asa putin ;) ), un longbow si 3 olimpice; compound ne mai lipseste si deschidem scoala de arcasi stangaci B-)

Post Reply