Greuceanu wrote:Te asteptam la intilnirea de la Cioclovina.Multumim!

@Off topic
Ma doare sufletul... insa nu pot spune cu siguranta ca o sa vin... problemele care m-au facut sa plec tot timpul inaintea tuturor si sa nu apar si eu in pozele de familie
sau cel putin intr-o imagine cu berea in mana, incat cei de la FRTA sa atinga "culmea excluderii" ;)
sti care este? sa ma exluda si pe mine... care nici nu sunt membru
@on topic
Am pregatit pentru cei care nu sunt obisnuiti sa lucreze cu Google map o implementare, pe care cu acordul celor care organizeaza, as vrea sa trec locatiile de intalnire.
Cel care o foloseste poate sa-si aleaga punctul de destinatie si cel de plecare, eventual cu puncte intermediare si are posibilitatea de a vizualiza traseul cu nr de km si detalii in tabelul din dreapta.
Daca organizatorii doresc pot adauga sia alte locatii. Daca am o locatie GPS (sau macar un screen shoot de pe GoogleMap) pot adauga si Cioclovina (nu am fost in zona niciodata).
Pagina de test este ce de mai jos. Dupa ce o periez codul, o sa-i schimb numele.
http://www.cmuntean.ro/site/linkuri/19- ... 59-locatii
Normal daca credeti ca nu este folositoare sau este "desconspirativa" ;) o sa ascund pagina
edit later:
Daca ceva nu merge intr-un browser specific va rog sa-mi dati un PM. Ma va ajuta sa optimizez codul. 10x