TAXA
-
- Constructor de arcuri
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::hunedoara
- judet:hunedoara
- Varsta:38
Haideti sa nu ne abatem de la subiect .Ideea este daca acest avans financiar este o idee buna sau nu si daca e , sa cautam si o solutie de aplicare a ei ,intrucit acest avans ar fi partea noastra de ajutor pt organizatorii acestor intilniri .Cu stima .
SANATATE MAXIMA SI SA NE VEDEM CU BINE
http://asociatiaordinularcasilorhunedoa ... venit.html
http://asociatiaordinularcasilorhunedoa ... venit.html
-
- Constructor de arcuri
- locuiesc in::Galati
- judet:Galati
- Varsta:24
Re: TAXA
Eu sunt total deacord sa sustinem organizatorii viitoarelor intalniri financiar, sigur cei care organizeaza intalnirile strang bani pt ele, si practic rup de la gura pt noi. In situatia financiara de pe la noi.......orice ajutor ar fi benefic.
Show without showing what u know without knowing
- cipri
- Membru al forumului
- locuiesc in::santander
- judet:cantabria
- Varsta:36
desi nu cred ca voi putea participa curind la o tragere in Romania vreau sa spun parerea mea .este mai mult decit normal sa se plateasca o taxa de participare la aceste evenimente deoarece sunt multe cheltuieli si multa bataie de cap .nu vreau sa spun cit trebuie sa se plateasca dar vreau sa va spun cum e in Spania . aici platim in medie 12 euro pentru fiecare concurs sau etapa de tras cu arcul , iar plata se face anticipat prin depunerea banilor intrun cont bancar al clubului organizator iar daca se intimpla sa nu poti merge la concurs banii se pierd si pe buna dreptate pentru ca au fost cheltuiti cu organizarea concursului
-
- Membru al forumului
- locuiesc in::campia turzii
Va salut domnilor,si vin in intampinare cu o idee care nu este si obligatorie;un nou topic,care sa cuprinda :-organizatorul si un numar de cont bancar-nr de telefon +lista si care vireaza se bifeaza.Poate mai aveti si alte idei care cu siguranta vor fi binevenite.
O zi frumoasa cu multa bucurie:)
O zi frumoasa cu multa bucurie:)