DUPA 20 DE ANI SUNT DIN NOU MANDRU DE POPORUL MEU

poze, linkuri, subiecte pe care nu le poti cataloga in nici un alt subiect ...
Arthelad
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:nu
locuiesc in::Bucuresti
judet:Bucuresti
Varsta:43
Re: DUPA 20 DE ANI SUNT DIN NOU MANDRU DE POPORUL MEU

Post by Arthelad » 19 Jan 2012, 00:48

pai moderatorul decide, daca considerati ca e discutie politica, inchideti topicul, nu-i bai.
Am fost si azi, si am ajuns iar la aceeasi concluzie, nu e important sa schimbam politicienii, cat sa ne schimbam noi, sa ne pese. E un semn ca e totusi o speranta, ca se poate. Am un amic care zice ca Florin, ca votam din x in x ani si intre timp suportam. Pana acum insa nu prea am vazut rezultate pozitive. Prezenta unei reactii civice este importanta, in umila mea opinie. Iar acolo, atmosfera este pur si simplu foarte frumoasa. Multi tineri, de la ecologisti (rosia montana) la militanti pentru drepturile gay, cot la cot cu oameni cu moralitate traditionala, si discuta, si schimba opinii. E un semn de normalitate, de viata civica, intr-un popor adormit. Si nu pot sa uit privirea studentilor cand ne-am intalnit, stiti, surprinderea aia placuta cand dai de cineva care impartaseste cu tine o complicitate. Priceless.
Mai ales ca azi am avut de suportat o sedinta de o ora in care decana si-a expus realizarile (raportul de activitate), apoi una de doua ore, in care rectorul si-a expus realizarile... si totul suna de parca am fi in cel mai extraordinar conservator din lume, wow, adica... fratilor, pe bune? chiar asa? Si ma it la ei, ca sunt, sau au fost, oameni de treaba, deci sistemul i-a falsificat chiar asa de mult, ca sa poata sa debiteze bla bla urile alea ca totul e minunat, cand studentii inebunesc de ce multe idiotenii au de facut doar ca sa asigure norma vreunui idiot? Asa ca de asta prefer sa ma duc sa strig alaturi de studenti, e mai ... adevarat, cumva.

rotariu nicolae
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::dumbraveni sibiu

Re: DUPA 20 DE ANI SUNT DIN NOU MANDRU DE POPORUL MEU

Post by rotariu nicolae » 19 Jan 2012, 21:05

da poate la intilniri sa mai discutam "politica" oricum nu am timp de discutii pe forum fiindca am de terminat un longbow laminat din baambus acum am lipit noku-rile!

Post Reply