Robin Hood ?????

poze, linkuri, subiecte pe care nu le poti cataloga in nici un alt subiect ...
Post Reply
Alin
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::Gherla
Robin Hood ?????

Post by Alin » 06 Jul 2008, 23:23

Salutare tuturor

De la inceput vreau sa-mi cer scuze lui Robinhooddetimisoara pt asemanarea dintre subiect si userul lui dar mi sa parut sugestiv pentru ceea ce urmeaza....astazi neavand cu cine sa ies la o partida de tir cu arcul mi-am incropit la repezeala un " tunel de tragere " :lol: in subsolul blocului , loc ideal pentru la iarna...dupa vreo doua ore de tras deja eram obosit si ma dureau degetele ...era hotarat sa ma retrag ...zic inca o tura ... si poc :!: sa produs minunea :shock: :?: ....inainte sa va arat , tin sa precizez ca nu sunt un tragator prea bun .. ba nu .. rectific..sunt chiar rau .... :lol: iata:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Re: Robin Hood ?????

Post by akila » 07 Jul 2008, 00:36

Da fain,,,,am patit-o odata si eu....numai ca la tine a scapat sageata intreaba cumva...la mine a crapat nok-ul si vreo 4 cm din coada sagetii....nu am mai avut ce sa fac cu acea sageata.....oricum...nu va fi ultima de acest fel..iti garantez.....

scorillo
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by scorillo » 07 Jul 2008, 00:56

Cand ti se intampla prima data chestia asta trebe sa faci cinste!

Felicitari!

Alin
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::Gherla

Post by Alin » 07 Jul 2008, 09:09

Dupa cum sunt grupate celelalte sageti va puteti da seama ce " sniper " sunt .... :lol: sageata a scapat, era bine matisata la nok, mai poate fi folosita.... scorillo ... am inteles ... la prima intalnire fac cinste..... :P

Post Reply