Cenzura la sectiunea Bursa

poze, linkuri, subiecte pe care nu le poti cataloga in nici un alt subiect ...
Post Reply
Sharpshooter
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:nu
locuiesc in::Craiova
judet:Dolj
Varsta:31
Cenzura la sectiunea Bursa

Post by Sharpshooter » 23 Oct 2008, 11:28

Am observat ca se cenzureaza adica apar cu stelute anumite nume de producatori . Mi se pare corect si sunt de acord pentru ca scopul acestui forum nu este cel de a vinde sau cumpara arcuri ,sau de a favoriza anumite magazine si de ase face reclama , nu mi se pare corect sa se intample asta si la sectiunea BURSA care este facuta special pentru cei ce vor sa cumpere si sa vanda . Pai cum sa vanda omul produsul daca nu poate scrie numele acolo? Si apoi daca omul nu are ca activitate principala comertul cu arcuri ci doar vrea sa scape de el ... mi s-ar parea normal sa dea toate detaliile ce-l ajuta sa vanda produsul.
Apropos de aceasta cenzurare : mie mi se pare normal sa se cenzureze numele magazinelor sau firmelor ce comercializeaza produsul nu numele fabricantului, de cele mai multe ori nu poti cumpara direct de la fabricant , dar poti cumpara de la magazin asa ca mi se pare normal sa nu se cenzureze numele fabricantului sa stie poporul ce cumpara.
Teoretic un forum este un loc unde se schimba informatii si pareri , eu cel putin , cand vreau sa stiu cat de bun e un arc caut pe forumuri de afara , si acolo aflu pareri pro si contra despre produsul respectiv de la cei mai in masura sa le ofer , persoanele ce detin arcul respectiv. Ce s-ar intampla daca toate forumurile ar proceda asa? nu ai gasi informatia ... pentru ca numele arcului sau al fabricantului ar fi cenzurat. Acuma daca deschide cineva un topic in care zice : Cumparati de la firma x ... corect asta e reclama dar daca deschide cineva un topic si zice am un arc unguresc marca ****** de taria *** si as vrea sa stiu care mai aveti cum merge arcul ce perere aveti cum se comporta etc... asta nu e reclama ....asta e ajutor pe care il poti da si primi prin intermediul forumului...NU? eu asa vad problema ...
Pentru mine personal (repet parerea mea personala) arcurile de orice fel construite de vecinii nostrii nu conteaza marca sau model nu prezinta interes , dar mi se pare normal sa poti discuta deschis despre anumite modele , sau fabricanti fara sa-ti apara stelute pe ecran . Sunt multi carora le plac aceste arcuri care detin si care poate ar vrea si ei sa afle mai multe sau sa discute despre arcul respectiv ...
Spre exemplu poti scrie : Martin , Hoyt , Samick , Ragim , Bow Tech , dar nu poti scrie Kassai Toth sau Grozer...
Exista moderator care poate cenzura posturile de reclama zic eu , se poate scoate functia de filtrare automata din forum a cuvintelor respective , astfel incat sa fie egalitate de sanse pentru toti.
Voi ce parere aveti?
An ordinary man makes extraordinary quivers for ordinary people ....
https://www.facebook.com/TheLeatherArtisan?fref=ts

ender
Membru al forumului
Membru al forumului

Re: Cenzura la sectiunea Bursa

Post by ender » 23 Oct 2008, 12:03

Salut,
cenzura a fost inlaturata. Contez pe buna intelegere.

Sergiu

Post Reply