"Oamenii zburatori"

poze, linkuri, subiecte pe care nu le poti cataloga in nici un alt subiect ...
Dediu00ro
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::Galati
judet:Galati
Varsta:24
Re: "Oamenii zburatori"

Post by Dediu00ro » 27 Feb 2012, 11:09

Folie de plastic sub apa invizibila in apa, la mythbusters au chemat cea mai rapida si cea mai usoara alergatoare....si a reusit o jumate de pas in plus fata de prezentatori. Se vede in video cum alearga destul de lent comparativ cu un alegator.
Show without showing what u know without knowing

florinarnaut
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
locuiesc in::Brasov

Post by florinarnaut » 27 Feb 2012, 22:10

Cred ca se profita de pasajul "Isus a mers pe apa",adica vezi nu e imposibil!...., atunci ... scopul a fost altul, puterea credintei nu sfidarea legilor fizicii, si apoi EL nu a alergat :)
O piatra aruncata pe luciul apei se face in asa fel incat are o anumita "portanta", apoi are 50 g si 70 km/h; daca tipul egaleaza acest raport greutate /viteza (de "portanta" nu mai zic) e posibil
...cu alte cuvinte subscriu ca alearga pe o "scandura lunga" :)
"Traieste de parca n-ar muri niciodata, si apoi moare fara sa fi trait"
- Dalai Lama -

oroborusgeorge
Membru al forumului
Membru al forumului
Construit de mine:nu
locuiesc in::galati
judet:galati
Varsta:36

Post by oroborusgeorge » 28 Feb 2012, 07:29

astia triseaza la modul cel mai grosolan , cand va da caldura si o sa ma duc cu baietii in locul nostru de la Siret o sa incerc sa fac o demonstratie mai reusita
http://www.youtube.com/watch?v=zlJPKZn4Z5U
Johannes dupa numele de scena este din galati acest truc de iluzionism i-l stie de la Dan Bufting , unul din elevii lui Iozefini, bineinteles ca de la arta la a pacali lumea e doar un pas( chiar si pe apa) :))

domide
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
locuiesc in::Deva H
judet:Hunedoara
Varsta:40

Post by domide » 28 Feb 2012, 09:15

@George, aici este explicat trucul: http://www.youtube.com/watch?v=yIpdpaSC ... re=related

Acum cand stii cum se face, nu mai are nici un farmec. Acel farmec care iti da emotii, de care ai nevoie uneori pentru a iesi din cotidian. Recunosc ca atunci cand am vazut imaginile prima data la I-Real, am ramas surprins, stiind ca este un truc, totusi era foarte bine realizat si prezentat.

Ceea ce fac baietii aia este o incercare de a se distra, - poate chiar pacalind pe altii.

Pana la urma totul se poate explica stiintific, doar ca uneori, pentru sufletul nostru, nu vrem sa o facem. (oare nu era un post cu tema asta /:) )
"Prietenia este incercarea prin care se masoara un om" - Oscar Wilde

[unitatea de masura este numarul acelora care iti trec pragul]

Post Reply