Pentru cine e din bucuresti
- anasazzy
- Constructor de arcuri
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::bucuresti
- judet:----
- Varsta:43
macar sa ne adunam o data si apoi vedem cum facem cu locatia ,dar prima data tot la olimpia este ok ,daca se string multi insi cu arcuri si sageti atrage ochiul lui garcea in locatie neoficiala 

in încercarea de aşi prelungi viata uni oameni uită sa o trăiască
-
- Membru al forumului
Re: Pentru cine e din bucuresti
Tariful l-am zis ceva mai inainte, da' nu doare tasta sa-l mai scriu o data.30 ron/sedinta, sau 150/luna cu marfaa lor si 120 cu a ta.DAr marfa lor e practic numai pentru olimpic, asa ca...
- anasazzy
- Constructor de arcuri
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::bucuresti
- judet:----
- Varsta:43
salut baieti ,am fost astazi la olimpia si oamenii sint de acord sa ne intilnim acolo, nu stiu dac veti fi multumiti sau nu dar macar ne stringem cu totii sa discutam ce si cum fara sa ne uitam dupa politisti cu grija.acum dativa cu parerea si voi.
in încercarea de aşi prelungi viata uni oameni uită sa o trăiască
-
- Membru al forumului
Si ce n-a zis anassazy, e ca am gresit un tarif.E numai 100 pe luna cu materiale proprii.A!Si inca ceva.Daca ne adunam destui, Robu e dispus sa organizeze un concurs numai pentru noi.Nu ceva oficial, fara diplome si zdranganele,dar care sa ne bage in atmosfera, si, mai ales, in disciplina de concurs.Ma rog...Veniti, si o sa vedeti, si o sa vedem.
-
- Membru al forumului
Pentru cine e din Bucuresti...ati auzit de Vacaresti ? Groapa aia de 5.5 km perimetru...si pereti inalti de 10-15 m de betorn; cum suna?
-
- Membru al forumului
Salut,eu vara ma duceam in spate la strandul Vacaresti sa trag cu arcu.In groapa aia mare sunt multe buruieni si cred ca se cam pierd sageti pe acolo
.....un teren bun e cel de langa piata Ramnicul Sarat......e un deal unde se poate pune tinta si in felu asta nu mai alergi dupa sageti.