Ce alte hobby-uri mai aveti?

poze, linkuri, subiecte pe care nu le poti cataloga in nici un alt subiect ...
Post Reply
Pisic
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da
Re: Ce alte hobby-uri mai aveti?

Post by Pisic » 04 Nov 2009, 20:51

elanu mi-e taiat de mult :)) cum ziceam....design auto nu este in Romania....este doar design industrial,unde faci de toata,dar nimic:),aici intra si designu la un fier de calcat,masina de spalat sau scaun,si intra si auto...faza e ca iti poti da diploma(sau ce-i aia la sf facultati) din design auto...dar diferenta nu este intre tine si ala care a desenat un fier de calcat :| in italia e faculta specializata,dar nu cred ca plec

acum nu se mai lucreaza pe foi,ci direct pe pc cu tableta de grafica,sau fara
pana la faculta nu conteaza functionalitatea,ci forma mai mult;la faculta inveti sa faci totul cu cap,da asta nu inseamna ca poti face o masina caramida sau de genu asta :-b ;ca si la arhi...pana la faculta au tot felu de idei :- ,dupaia isi dau seama ca nu se pot realiza
' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.

matei
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by matei » 06 Nov 2009, 21:13

pe la noi in afara de grafic designer (majoritatea), poti sa mai ajungi designer de mobila de PAL, poate de posete, nici intr-un caz de fiare de calcat si alte produse care oricum sint facute in china... intr-adevar trebuie sa te zbati ca sa razbati in domeniul asta la noi in tara, tara in care am impresia ca se creaza din ce in ce mai putin.

cel mai greu e sa colaborez cu arhitecti si designeri (cel putin in ro) care fac forme, dar nu se gindesc daca si cum se pot face - am patit-o de citeva ori.

metzger
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by metzger » 08 Nov 2009, 01:43

Iesirile in natura, construitul de modele in special militare din al2lea razboi mondial , design mobilier din PAL, fotografia.
Si vorbind despre fotografie- vreau sa propun un nou topick: sa incerce fiecare cind mai face drumetii sau iesiri in natura sa fotografieze animale si pasari salbatice, asta poate fi si un fel de antrenament pentru cei care se viseaza mari vinatori cu arcul, sa incerce sa se apropie cit mai mult de un animal salbatic si in loc sa il ia in catare sa il ia in obiectivul aparatului foto

Incep eu cu un mic bizam fotografiat si filmat vara asta
http://s557.photobucket.com/albums/ss19 ... V07377.flv

Image

Image

Image

Acum sper sa nu ziceti ca e sobolan ca ma supar (e ceva mai mare ca un sobolan aproape cit o pisica)

SzylaRd
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by SzylaRd » 08 Nov 2009, 13:34

Misto animal de casa :>

Unde la-i filmat?? :)

Apropo si eu pot sa ma apropii de animale salbatice. De Ex: Fazani, Caprioare, cand ii cald vara, pescuiesc cu mana dupa mreana, somn, clean, crap(rar) :> destul de misto!!

Ps: Tre sa fac cateva poze (cu telefonu, k aparat inca nam :( )

Thiamarkos
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Thiamarkos » 11 Nov 2009, 23:20

Pana se usuca lemnul, lucrez pe o armura de zale. :D
Image

eduardbilanin
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by eduardbilanin » 12 Nov 2009, 01:22

Frumoasa lucratura la camasa de zale.Am o intrebare:Crezi ca ai putea sa faci una dintr-un material superior ca si duritate(caci ca si design este impresionant),care sa fie perfect functionala in cazul unei actiuni de impungere asupra ei?

metzger
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by metzger » 12 Nov 2009, 02:01

pt asta poti cumpara citeva bobine cu fir de Kevlar si o pui pe bunica sa iti impleteasca o flanea si ai iesi mai in cistig la capitolul greutate :))

Thiamarkos
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Thiamarkos » 12 Nov 2009, 13:39

Eu fac parte dintr-o trupa de reenactment, terra dacica aeterna ii zice, si flanea nu da bine :)).
Poti face din diverse materiale, eu folosesc sarma zincata, desi veridic era sarma neagra.

eduardbilanin
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by eduardbilanin » 12 Nov 2009, 16:47

Deci?????????

Thiamarkos
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Thiamarkos » 14 Nov 2009, 11:12

daca e maleabil, da.

zalele sunt eficiente pentru a te proteja de taiere.
cele persane sunt mai eficente la sageti.sau lorica squamata. http://www.larp.com/legioxx/squamata.html

Post Reply