Asa e Andrei.....uitasem si de seria Stapanul inelelor, film care de asemeni mi-e foarte drag....dar Avatar nu stiu....pur si simplu m-a uns la inima...mi-as dori ca pe pamant sa se poata trai la fel ca pe Pandora......cred ca mai sunt locuri pe pamant unde inca se mai traieste asa....intr-o armonie perfecta cu natura....numai ca sunt prea putine....si sunt pe cale de disparitie....
Filmul dupa parerea mea, a aparut la momentul potrivit, de aici poate si impactul care l-a avut...cel putin asupra mea...la finalul filmului, lumea din sala a inceput sa aplaude.....cred ca o sa ma mai duc odata sa-l vad , acu cat mai ruleaza....
Experienta 3D e una super faina....am vorbit cu fratele meu despre treaba asta....ei la Brasov l-au vazut 2D....nu au avut unde sa-l vada 3D....spunea el ca la 2D te poti concentra un pic mai bine la unele detalii din film, pentru ca esti cumva detasat de poveste, de film, si poti urmari exact ce-ti doresti...cand urmaresti 3D, deja e altceva...esti acolo, esti prezent, nu mai ai senzatia ca ai fi detasat si ca poti urmari ce vrei tu...eu de ex. a doua oara am fost mult mai atent la detalii, la arcuri, la arme, la animale, la plante, etc....dar acest lucru era uneori foarte greu de facut, pentru ca la 3D, imaginea e focalizata acolo unde se petrece actiunea, si ochiului ii e foarte greu sa fie atent la alte detalii...e un pic ciudat, si dureaza un pic pana te acomodezi cu senzatia.....de asta am si fost sa-l mai vad odata....oricum cine are ocazia sa-l vada, mai ales 3D, sa nu rateze ocazia....zborul lor cu acele pasari este extraordinar la 3D, padurea, ai senzatia ca esti acolo....e absolut superb....nu stiu daca e ceva aiurea in tot filmu asta...am tot incercat sa gasesc ceva nelalocul lui, si nu am reusit....fiecare arc e facut diferit, sagetile la fel....au tot felul de varfuri, pasarile alea sunt diferite,, au culori diferite, totul e atat de minutios pus la punct.....un film deosebit....pe mine cel mai mult m-a impresionat mesajul filmului...povestea in sine...nu e doar un film comercial, in care s-a bagat o caruta de bani in efecte speciale...bravo lor......
" Kìyevame ulte Eywa ngahu. "