arcuri Carpathian Traditional Archery

poze, linkuri, subiecte pe care nu le poti cataloga in nici un alt subiect ...
Post Reply
deceneus
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:nu
locuiesc in::Brasov
judet:Brasov
Varsta:46
arcuri Carpathian Traditional Archery

Post by deceneus » 02 Feb 2012, 09:08

nu stiu daca locul acestui subiect e aici,constructorul nefiind membru pe forum, dar voiam sa-l lamuresc pe Mitu cu ceva in legatura cu denumirea de Carpathian.....
Datorita faptului ca mai exista un constructor de arcuri in Romania care da nume arcurilor vreau sa precizez ca am fost primul care a numit arcul Carpathian
.......arcurile facute de CTA ( firma se numeste asa din 2004,Carpathian Traditional Archery , ) sunt numite Red Stag=Cerbul Rosu asa ca nu poate exista confuzie intre arcurile tale si arcurile CTA.....am atasat cateva poze a doua arcuri Red Stag

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
"Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win."

Dediu00ro
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
Construit de mine:da
locuiesc in::Galati
judet:Galati
Varsta:24

Re: arcuri Carpathian Traditional Archery

Post by Dediu00ro » 02 Feb 2012, 11:31

Fain arcu Vali sper sa trag si eu o sageata doua cu un arc de la eii. :)
Show without showing what u know without knowing

deceneus
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by deceneus » 03 Feb 2012, 10:36

Liviu ,arcarul CTA, e tamplar de meserie. A avut sansa sa cunoasca niste americani, misionari in Romania, care cand au vazut ce poate sa faca cu lemnul i-au propus sa faca arcuri care sa fie vandute in Statele Unite si Canada si asta sa-i fie de ajutor traiului familiei lui. I-au adus echipamentul si tehnologia din State, materialele:adezivi,fibra,etc tot de acolo ii vin .In timpul liber face arcuri longbow si recurve ,95% arcuri sunt peste 50 de livre si sunt destinate vanatorii, care iau majoritatea iau drumul peste ocean. Un arc CTA costa aprox.120- 150 de euro si include o coarda flemish si o husa ca cea din fotografie.
Sunt sigur ca Liviu nu are experienta si nici cunostiintele lui Mitu in materie de arcuri de lemn,mai ales ca pentru Mitu e un hobby si a invatat din experiente de tot felul iar pentru Liviu e un venit suplimentar si a inceput direct doar cu tehnologia cu fibra.
Nu sunt expert in arcuri traditionale si nu pot sa fac comparatie intre ele dar am un longbow Red Stag de 45#,trag cu el cand nu trag cu compoundul si imi place cum merge.
"Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win."

Dediu00ro
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
Construit de mine:da
locuiesc in::Galati
judet:Galati
Varsta:24

Post by Dediu00ro » 03 Feb 2012, 10:44

Sa stii ca la noi in tara sunt oameni care ar avea cunostintele si talentu sa faca rizere de arcuri compound, came, si tot ce este inclus in arcul compound.
In Mittal la combinatul siderurgic erau oameni care faceau piese complicate din ochi, si le iesea din prima. Dar cum sa faca oamenii astia asa ceva cand la noi parca nu se vrea sa se faca asa ceva, sectii intregi inchise in loc sa se reprofileze pe altceva....Romania....
Show without showing what u know without knowing

deceneus
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by deceneus » 11 Feb 2012, 09:16

nu cred ca domnul Liviu are cont pe vreun site de internet odata ce nici macar adresa personala de e-mail nu are,daca are ceva de primit pe mail il roaga pe fiul lui sa-l ajute :)

Post Reply