Salut prieteni. Acum m-am logat pe acest forum (n-as putea spunde dc numai acum), desi trag cu arcul de (doar

) mai bine de doi ani. Cam tarziu m-a prins nebunia asta, insa imi place de mor si poate tocmai de aceea am cam si exagerat cu antrenamentele (cate doua pe zi, dimineata si dupaamiaza, 5-6 zile pe sapt.), dar mai ales cu "saritul" la puteri cat mai mari. Concret: am inceput cu un recurve de 34lbs, iar acum 4 luni am sarit la un take down de 50lbs. Pana aici a fost ok, mici dureri articulare in bratul de sustinere, cam dupa 100 de sageti trase, dar tot mai rare si au disparut cu timpul. Problema acum incepe: de vre-o luna am schimbat lamele de 50 lbs cu unele de 60 lbs si am continuat sa ma antrenez cam in acelasi ritm (de doua ori pe zi, 4-6 zile). De vre-o doua saptamani mi-a aparut o durere cumplita sub clavicula stanga (sunt dreptaci), la terminatia muschiului pectoral...sau in tendon...nu stiu sigur. Problema e ca acum nu mai pot trage cu nici un fel de arc, cat o fi el de slab. Presupun ca sunt arcasi care au trecut prin asa ceva, asa ca pun intrebarea: ce e de facut? O pauza de antrenament cu siguranta si ca tratament...? Va multumesc.
P.s.Am vazut ca s-a mai scris pe tema durerilor articulare, insa la mine e altceva, nu e in articulatie.